Facebook Pixel "Εμείς θέλουμε, η ΑΕΚ τι κάνει;"
| 2011-07-22 09:08:00

"Εμείς θέλουμε, η ΑΕΚ τι κάνει;"

"Εμείς θέλουμε, η ΑΕΚ τι κάνει;"

Νέα διάσταση έδωσε στην υπόθεση Μίστελ ο μάνατζερ του παίκτη που δήλωσε ότι η ΑΕΚ ακόμη δεν έχει κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη.

"Ο Μίτσελ θέλει να μείνει στην ΑΕΚ και φέτος. Είχαμε ορισμένες επαφές με ομάδες της Ισπανίας, αλλά δεν υπήρξε κάτι το ουσιαστικό. Από την ΑΕΚ όμως δεν έχουμε δεχτεί μια συγκεκριμένη πρόταση.

Εχω καταλάβει πως η ΑΕΚ περιμένει κάτι και μετά θα αποφασίσει αν θέλει να κρατήσει τον Μίτσελ στο ρόστερ της ή όχι. Θα πρέπει λοιπόν να αποφασίσει αν θέλει ή όχι τον Μίτσελ και να μας κάνει μια συγκεκριμένη πρόταση για να μπορούμε να την συζητήσουμε και να την αναλύσουμε", τόνισε ο Άνχελ Ροντρίγκεθ στο "aek365" και συνέχισε:

"Εχω μιλήσει αρκετές φορές με τον πρόεδρο και μου είπε ότι θέλει τον Μίτσελ, αλλά ακόμα δεν μας έχει γίνει πρόταση. Περιμένουμε λοιπόν σύντομα την πρόταση, διότι όπως είναι λογικό όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και από την μια μέρα στην άλλη μπορεί να κλείσει σε κάποια ομάδα. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες όσον αφορά στα οικονομικά, αλλά σίγουρα θα γίνουν διαπραγματεύσεις". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags