Facebook Pixel Θέλει να φύγει…
| 2011-01-18 17:11:00

Θέλει να φύγει…

Θέλει να φύγει…

Προτεραιότητα στις ομάδες του εξωτερικού δίνει ο Ραφίκ Τζιμπούρ για να συνεχίσει την καριέρα του, παρόλα αυτά δεν κλείνει την πόρτα στους ελληνικούς συλλόγους…

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Ράφικ Τζιμπούρ βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Ενδεικτικό είναι το γαλλικό δημοσίευμα της Τρίτης (18/1), που αναφέρει ότι οι ομάδες που είναι πιο κοντά στο Γαλλοαλγερινό επιθετικό είναι ο "Δικέφαλος" και η γαλλική Λιλ.

Σε μία προσπάθεια να ρίξει φως στην υπόθεση, το olaPAOK.gr επικοινώνησε με τον πρώην, πλέον, άσο της ΑΕΚ και τον ρώτησε για τις προθέσεις του. Τον ρωτήσαμε ευθέως για τα δημοσιεύματα που τον φέρουν στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ και εκείνος απάντησε κοφτά: "Κανένα σχόλιο. Προτεραιότητα για μένα είναι το εξωτερικό".

Πάντως, στην επισήμανσή μας, ότι ενδεχόμενη έλευσή του στην Τούμπα θα ξεσήκωνε τον κόσμο του "Δικεφάλου", ο ίδιος απάντησε "Θα δούμε...".

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την πλευρά της, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι οι διοικούντες το σύλλογο, τηρεί στάση αναμονής. Παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα Τζιμπούρ και περιμένει την κατάληξη. Έχει ενημερώσει τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του, ότι στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής δε συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού, τότε η πόρτα της Τούμπας είναι ανοικτή γι' αυτόν.

Να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση του Γαλλοαλγερινού, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή οι θέσεις των επιθετικών είναι "κλεισμένες" από τους υπάρχοντες. Αν δεν αποδεσμευτεί κάποιος από αυτούς, δεν ενδιαφέρει άμεσα τους "ασπρόμαυρους" να προχωρήσουν σε μία ακόμη προσθήκη στη γραμμή κρούσης.

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags