Facebook Pixel «Σκάει» κι άλλη μεταγραφή στο λιμάνι;
| 2011-01-21 11:50:00

«Σκάει» κι άλλη μεταγραφή στο λιμάνι;

«Σκάει» κι άλλη μεταγραφή στο λιμάνι;

Την ώρα που στον Ολυμπιακό λένε ότι «μεταγραφές τέλος», πολλά μεταγραφικά σενάρια αφήνουν παράθυρο για μια ακόμα μεταγραφή. Για να δούμε τι θα δούμε…

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να έχουν ξεκαθαρίσει επισήμως δια στόματος Βαγγέλη Μαρινάκη ότι «μεταγραφές τέλος», αλλά διαβάζοντας τα ρεπορτάζ διαπιστώνει κανείς μια έντονη κινητικότητα στο λιμάνι.

Και δεν είναι μόνο ότι στον Πειραιά κάνουν προεργασίες για παίκτες που αναμένεται να αποκτηθούν το καλοκαίρι, όπως ο Κάρλος Σάντσες.

Φαίνεται ότι υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει μια ακόμα μεταγραφή μέσα στον Γενάρη, μετά την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη.

Ήδη, μάλιστα, παίζουν αρκετά σενάρια για τον Ολυμπιακό. Πάμε να τα δούμε:

Σενάριο 1ο: Ο Ολυμπιακός λέγεται ότι θα αποκτήσει τον Μπενάρντ Κουμορτζί μετά το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη.

Σενάριο 2ο: Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν πολύ στενά την περίπτωση του ελεύθερου Τζιμπούρ και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση αν κρίνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ο Αλγερινός να… διαλύσει τα αποδυτήρια.

Σενάριο 3ο: Ο Ολυμπιακός κοιτάζει ζεστά τον Ραούλ Μαρσέλο Μπομπαντίγια και θέλει να τον αποκτήσει από τώρα για να προλάβει τον Άρη.

Τα παραπάνω δεν τα βγάλαμε από μυαλό μας. Είναι γραμμένα σήμερα στον Τύπο. Και επειδή ο θυμόσοφος λαός λέει ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να επιφυλάσσει εντέλει μια κίνηση της τελευταίας στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι. Για να δούμε…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags