Facebook Pixel Ξεπλήρωσε με τη μία ο Μαζνόφ, τα… μούσκεψε η ΑΕΛ!
| 2011-01-22 20:12:00

Ξεπλήρωσε με τη μία ο Μαζνόφ, τα… μούσκεψε η ΑΕΛ!

Ξεπλήρωσε με τη μία ο Μαζνόφ, τα… μούσκεψε η ΑΕΛ!

Στην πρώτη του συμμετοχή και μόλις δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο, ο Μαζνόφ σκόραρε για την Κέρκυρα και χάρισε τη νίκη στους Φάιακες στο ντέρμπι παραμονής με την Λάρισα (1-0). Ακυρωθέν γκολ για την ΑΕΛ στο 93’.
 

Σε ένα μέτριο από πλευράς θεάματος παιχνίδι, γεγονός στο οποίο βοήθησε και η δυνατή βροχή του δευτέρου ημιχρόνου, η Κέρκυρα επικράτησε 1-0 και άφησε τους «βυσσινί» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 14 πόντους. Οι νησιώτες έφτασαν τους 23 βαθμούς με το σημερινό τρίποντο.

Η Κέρκυρα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον έλεγχο του ματς και τις ευκαιρίες, ενώ δίκαια φωνάζει και για την φάση του 16ου λεπτού, όπου ο Βελάσκο ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Επστάιν, αλλά ο Αμπάρκιολης άφησε το ματς να συνεχιστεί. Αυτή ήταν και η σημαντικότερη φάση του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη το θέαμα ήταν ακόμα χειρότερο, ωστόσο στην πρώτη τους αξιόλογη ευκαιρία οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν.

Ο Μακρής βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Μάζνοφ και αυτός με προβολή νίκησε τον Τσοντοφάλσκι και έκανε το 1-0. Στα επόμενα λεπτά οι «βυσσινί» προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο παρά την πίεση δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Το live του sportdog:

90+5' Τέλος της αναμέτρησης

93' Ακυρωθέν γκολ για την Λάρισα.
Ο Τσιμπάμπα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά είναι σε θέση οφσάιντ

89' Κοντά στην ισοφάριση η ΑΕΛ. Εκτέλεση φάουλ από τον Σίμιτς, ο Ιγκλέσιας προσπάθησε να σκοράρει, όμως η μπάλα πέρασε από όλους και έφυγε λίγο άουτ

82' Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα! Σέντρα του Επστάιν από αριστερά, ο Μάζνοφ παίρνει μόνος του την κεφαλιά απέναντι από τον Τσοντοφάλσκι, αλλά καταφέρνει να τη στείλει άουτ.


73' Γκολ για την Κέρκυρα. Ο Μακρής βρίσκει με εκπληκτική πάσα τον Μαζνόφ μέσα στην περιοχή και αυτός με προβολή νικάει τον Τσοντοφάλσκι και κάνει το 1-0

63' Κάκιστο θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο.
Σε αυτό μάλλον βοηθάει και η δυνατή βροχή που έχει ξεσπάσει

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45+1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.
Καλύτερη η Κέρκυρα, αλλά δεν βρίσκει τρόπο να σκοράρει

30' Καλύτερη η Κέρκυρα στο τελευταίο τέταρτο.  Ελέγχει τον ρυθμό του ματς και πιέζει για το γκ ολ 

21Αναγκαστική αλλαγή για την Λάρισα. Ο Ρομέου πέρασε στην θέση του Βελάσκο

17' Πολύ καλό σουτ του Στολίδη έξω από την περιοχή, αποκρούει σε κόρνερ ο Τσοντοφάλσκι

16' Φωνάζει για πέναλτι η Κέρκυρα.
Ο Επστάιν μπήκε στην περιοχή, ο Βελάσκο τον ανέτρεψε, όμως ο διαιτητής άφησε λανθασμένα το παιχνίδι να συνεχιστέι.

15' Πολύ καλό παιχνίδι παρακολουθούμε στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Ακόμα δεν έχουμε κάποιο γκολ ή κάποια μεγάλη φάση, ωστόσο και οι δύο ομάδες είναι ορεξάτες και αναμένεται να δούμε ένα ωραίο ματς

1' Έναρξη της αναμέτρησης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 39’ Στολτίδης, 85’ Γκουστάβο - 34’ Κουζέν, 45’ Βενετίδης, 63’ Κατσιαρός, 90’+3 Τσιμπάμπα

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (72’ Ηλίας Ιωάννου), Τσίγκας (63’ Μαζνόφ), Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (84’ Δημήτρης Ιωάννου), Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής.

ΛΑΡΙΣΑ: Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης (77’ Τσιμπάμπα), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Σίμιτς, Κουζέν, Μετίν (72’ Μπλάζεκ), Βελάσκο (21’ Ρομέου), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags