21/12/10 - 00:13

«Καληνύχτα και ο θεός βοηθός»!

Ο επίλογος των δηλώσεων του Παύλου Γιαννακόπουλου έδωσε το στίγμα για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό…

«Καληνύχτα και ο θεός βοηθός»!
26.536views 0shares

«Χείμαρρος» ήταν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος σχολίασε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ τα διοικητικά τεκταινόμενα στην ΠΑΕ με τον… δικό του τρόπο!

«Δεν είμαι το κορόιδο της παρέας», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος, ενώ χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την οικονομική κατάσταση της ομάδας λέγοντας πως «φοβάμαι ότι στον ΠΑΟ δεν υπάρχουν χρήματα. Μου είπαν ότι ο προπονητής μένει στο ξενοδοχείο γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για να του νοικιάσουν σπίτι…».

Αναλυτικά:

«Αυτοί που έφεραν τον Παναθηναϊκό στο σημερινό κατάντημα θα πρέπει να βρουν λύση. Το σημερινό θέμα είναι οικονομικό. Να κάτσουν να βρουν λύση στο πρόβλημα που δημιούργησαν. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ξεφύγει εύκολα από την κακομοιριά που βρίσκεται σήμερα.

Δυστυχώς η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου δεν έγινε όπως έπρεπε. Θα διεκδικήσω τα χρήματα μου δεν είμαι το κορόιδο της παρέας.

Θα πρέπει να διατεθούν αρκετά χρήματα για μεταγραφές προκειμένου να ορθοποδήσει η ομάδα.

Αυτοί που έφεραν ως εδώ τον Παναθηναϊκό να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Εγώ δεν ήθελα να γίνω πρόεδρος υπό έλεγχο από τον άνθρωπο που κρατάει την πλειοψηφία. Δεν νομίζω ότι ο Βαρδινογιάννης θα αφήσει τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει ποσοστό πάνω από 50%. Γιατί σηκώθηκαν και έφυγαν (σ.σ. Βγενόπουλος Πατέρας) χωρίς λόγο και αιτία;

Ο κ. Πατέρας ήθελε ενότητα μόνο για τον εαυτό του. Κανένας δεν ζήτησε την βοήθεια μου ή την γνώμη μου. Αγόρασε μετοχές ο Πατέρας τις οποίες έχει στα χέρια του. Δεν έδωσε μια δραχμή. Όλοι μας αγοράσαμε μετοχές.

Οι δικαιολογίες ότι φταίνε οι φίλαθλοι είναι για μωρά παιδιά. Δεν θα γλιτώσω εγώ αυτούς που φέρανε τον ΠΑΟ ως εδώ. Πρόταση μου να βρεθούν δύο άνθρωποι να αναλάβουν εν λευκώ τον παναθηναϊκό.

Φοβάμαι ότι στον ΠΑΟ δεν υπάρχουν χρήματα. Μου είπαν ότι ο προπονητής μένει στο ξενοδοχείο γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για να του νοικιάσουν σπίτι…

Καληνύχτα και ο Θεός βοηθός!"