Facebook Pixel Tα καλά και τα κακά του
| 2011-01-23 09:40:00

Tα καλά και τα κακά του

Tα καλά και τα κακά του

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για το πώς βλέπει τον Φορτούνη.

Aναλυτικά το άρθρο του:

• Είδα τις προάλλες το Αστέρας-ΑΕΚ 0-3 και νομίζω ότι μπορώ να έχω μία πρώτη γνώμη για τον Φορτούνη, αυτό το παιδί που όντως ενδιαφέρει σοβαρά τον Ολυμπιακό.

• Γενικά πράγματι δείχνει να είναι καλός ο παίκτης. Έχει ταλέντο, χάρισμα. Καλή επαφή με την μπάλα, τεχνική, ντρίμπλα, παίζει με τη μία, έχει ικανότητα να μπει κατά μέτωπο, μοιάζει δυνατός, κερδίζει αρκετά φάουλ, ψιλομαρκάρει κιόλας, ενώ διακρίνεται για τα ωραία ανοίγματά του στα πλάγια.

• Ο Βλάχος τον είχε βάλει τρίτο χαφ, λίγο πιο μπροστά από Λαδάκη και Μπαστία. Σε ρόλο δημιουργικού μέσου. Εκτελούσε και τα περισσότερα στημένα. Δεν ξέρω αν ο καινούργιος προπονητής σήμερα τον ξεκινήσει και που θα τον βάλει, πάντως από αυτή τη θέση ούτε την αντίπαλη περιοχή πάτησε, ούτε απείλησε ο ίδιος ποτέ την ΑΕΚ.

• Το παιδί δεν μπορείς παρά να το προσέξεις. Ωστόσο, η ετοιμότητά του αυτή την στιγμή είναι μεγάλο ερωτηματικό. Χάθηκε για μεγάλα διαστήματα από το παιχνίδι και οι πρωτοβουλίες που πήρε για τη θέση που έπαιξε δεν ήταν πολλές. Ορισμένες προσπάθειες αποδείχθηκαν ημιτελείς και κάποια περιττά τακουνάκια, μέχρι που πήγαν να δημιουργήσουν κινδύνους για την εστία του Ντεγκρά-παρεμπιπτόντως, αυτός μπορεί να έχει τύχη. Όχι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της Καβάλας…

• Κατά τα άλλα, το 3-0 της ΑΕΚ ήταν μαγική εικόνα. Η ΑΕΚ χωρίς φάση άνοιξε το σκορ στο τέλος του α΄ ημιχρόνου με μία στημένη φάση και έβαλε και δεύτερο γκολ από βολέ του γκολκίπερ της! Ο Αστέρας απείλησε, πάντως, κι αυτός κύρια με μακρινά σουτ. Θα του λείψει σήμερα ο τιμωρημένος Ουντότζι. Επικίνδυνος είναι ο Καρέρα, όταν συγκλίνει προς τα μέσα για να σουτάρει. Ο Φυτανίδης και οι Ισπανοί στόπερ μπορεί να απειλήσουν στα στημένα.

• Αμυντικά ο Ολυμπιακός μπορεί να χτυπήσει κύρια από τα αριστερά της άμυνας της Τρίπολης. Αλλά γενικά είναι παιχνίδι με δυσκολίες στην ανάγνωσή του, αφού θα είναι στον πάγκο ο Δερμιτζάκης, προπονητής με δύο ημέρες παρουσία στην Τρίπολη.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags