Facebook Pixel "Έχεις 96 εκατ.; Φτιάχνεις γήπεδο"!
| 2011-09-28 16:10:00

"Έχεις 96 εκατ.; Φτιάχνεις γήπεδο"!

"Έχεις 96 εκατ.; Φτιάχνεις γήπεδο"!

Ούτε ...100 εκ. δεν θέλει ο Παναθηναϊκός για να φτιάξει γήπεδο στον Βοτανικό. Το θέμα είναι ποιος θα τα βάλει; Τι είπε ο Βαγγέλης Σαμαράς για τη ΓΗΠΕΛ. "Τα ήξερε όλα και ο Βγενόπουλος"!

Επί 2,5 ώρες ο Βαγγέλης Σαμαράς ενημέρωνε τους δημοσιογράφους για τη δράση της ΓΗΠΕΛ, προκειμένου να απαντήσει σε όλα όσα αφορούν το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό και το οποίο απασχολεί έντονα τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρώην εντεταλμένος σύμβουλος της ΠAE Παναθηναϊκός, τα έξοδα των "πράσινων" δεν ξεπερνούν τα 6,7 εκ. ευρώ, ενώ έχουν επιστραφεί τα 5 εκ. στην ΠΑΕ. Επίσης, τόνισε ότι τόσο ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όσο και όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνώριζαν τα πάντα σχετικά με τα έξοδα της ΓΗΠΕΛ. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι σε οποιανδήποτε αξίωση τρίτου την ευθύνη αναλαμβάνει ο Τζίγγερ.

"Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν ενήμερος για τα πάντα. Ήξερε για όλες τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί. Τα λέγαμε συνεχώς μαζί του και τα ξέρει όλα", τόνισε χαρακτηριστκά.

Πάντως, αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η αναφορά για το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει άμεσα το γήπεδο στον Βοτανικό. Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Σαμαρά αν ο πρίγκιπας, ή όποιος άλλος ενδιαφερόμενος, βάλει 96 εκ. ευρώ (!) θα μπορεί να χτίσει το πράσινο παλάτι! Εξάλλου, ξεκαθάρισε πως το γήπεδο είναι "καθαρό" από το ΣτΕ και μπορεί να αρχίσει να χτίζεται σε βάθος τριών μηνών.

Από εκεί και πέρα, είπε για το θέμα των αποζημιώσεων σε σχέση με το Δήμο Αθηναίων. Παναθηναϊκός μπορεί να απαιτήσει από το Δήμο Αθηναίων βάσει της σύμβασης ποσό που μπορεί να φτάσει τα 26 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ήδη έχει καταγγελθεί η σύμβαση με τον Δήμο. Αντιθέτως ο Δήμος δεν μπορεί, πάλι βάσει της σύμβασης, να διεκδικήσει οτιδήποτε από την ΠΑΕ", τόνισε και πρόσθεσε:

"Σε περίπτωση διακοπής του έργου και μεταφοράς των εργασιών σε άλλο μέρος, η ΓΗΠΕΛ πρέπει να δώσει στην τεχνική εταιρεία 2 εκ. ευρώ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags