21/12/10 - 08:43

Παραλίγο να γίνει της… Λαυρίου!

Ραντεβού θανάτου στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου ανάμεσα σε χούλιγκανς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού απέτρεψε η Αστυνομία!

Παραλίγο να γίνει της… Λαυρίου!
35.611views 0shares

Το ραντεβού επρόκειτο να γίνει πριν από λίγες ημέρες στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου όμως οι πληροφορίες διέρρευσαν από το ειδικό «σώμα» της αστυνομίας που έχε δημιουργηθεί από το καλοκαίρι και παρακολουθεί τους συνδέσμους με αποτέλεσμα την έγκαιρη παρέμβαση.

Το θέμα αποκάλυψε ο αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας Λ. Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης που έγινε με πρωτοβουλία της ΓΓΑ και είχε ως θέμα την «αποτίμηση των Ελληνικών Ποδοσφαιρικών Πρωταθλημάτων από τη σκοπιά της αντιμετώπισης του φαινομένου της βίας στα γήπεδα για τον 1ο γύρο της Αγωνιστικής Περιόδου 2010-2011».

Το 2007 σε «ραντεβού» χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη Λ. Λαυρίου είχε σκοτώθηκε από χτυπήματα των αντιπάλων ο οπαδός του Παναθηναϊκού, Μ. Φιλόπουλος.

Πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού προσήχθησαν σε δίκη και μετά την απόφαση του πρώτου βαθμού ένας καταδικάστηκε σε φυλάκιση.

Η πανεπιστημιούπολη επελέγη επειδή είναι άσυλο και δεν μπορεί να εισβάλλει η αστυνομία χωρίς άδεια της συγκλήτου.

Αυτό θα έδινε στους hooligans χρόνο, όμως αν τελικά το ραντεβού θανάτου γινόταν τα αποτελέσματα μπορεί να ήταν χειρότερα από αυτά της λεωφόρου Λαυρίου.

Πηγή: Soccerplus.gr