Facebook Pixel Γκοβού και στον Ολυμπιακό!
| 2010-12-17 03:43:00

Γκοβού και στον Ολυμπιακό!

Γκοβού και στον Ολυμπιακό!

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο βρέθηκε και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. 

Κάποιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα πρέπει να προσέξουν την εξωγηπεδική τους ζωή και τα ωράρια τους. Τόσο για το καλό της ομάδας όσο και για το δικό τους προφίλ. Δεν είναι και ωραία η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω όταν ξενυχτάνε μέχρι τις 6 το πρωί.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν θα το γράψουμε αφενός για να τον προστατέψουμε και αφετέρου γιατί η ομάδα είχε ρεπό την Τετάρτη. Παρόλα αυτά το να είναι σε νυχτερινό μαγαζί της Λεωφόρου Συγγρού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης δεν είναι και το ωραιότερο πράγμα.

Πέρα από τον ίδιο τον παίκτη θα πρέπει να είναι προσεκτικός και ένας άνθρωπος που είναι δίπλα σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Εχει πολύ στενή σχέση ειδικά με τους ισπανόφωνους και καλό θα είναι να φροντίσει να μην τους ξεναγεί στην Αθήνα μέχρι τα ξημερώματα.

Το φοβερό είναι ότι δεν ξέρει ούτε να τον προστατέψει, αφού τον άφηνε και φωτογραφιζόταν με τον κόσμο. Ο κύριος που έχει υπό την εποπτεία του αρκετούς ποδοσφαιριστές ας τα προβλέπει όλα από την στιγμή που δεν θέλει να τους χαλάνε το προφίλ και όχι να κοιτάζει να κάνει το… κομμάτι του αλλού

Μέχρι και φωτογραφικό υλικό μας έχουν στείλει από την έξοδο του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Καλά είναι να τους έχει από κοντά τους ισπανόφωνους ο… κολλητός τους, αλλά ας τους προσέχει και λίγο. Η ξενάγηση στην νυχτερινή Αθήνα δεν είναι μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που έχει αναλάβει ο συγκεκριμένος, ο οποίος είναι γνωστός στους κύκλους της ΠΑΕ.

Πηγή: gavros.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags