Facebook Pixel «ΠΑΟ όπως… Ακρόπολη»!
| 2011-01-25 18:02:00

«ΠΑΟ όπως… Ακρόπολη»!

«ΠΑΟ όπως… Ακρόπολη»!

Το νέο μέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, η Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, αρνήθηκε ότι εκπροσωπεί τον Ανδρέα Βγενόπουλο και εξήγησε γιατί ο σύλλογος θα παραμείνει όρθιος.

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την ΠΑΕ γιατί δεν έχω και εγώ ολοκληρωμένη άποψη αλλά πιστεύω ότι διορθώνονται όλα, αυτή είναι η πεποίθησή μου. Χθες στην κοπή της πίτας μας όπου βραβεύτηκε και ο μεγάλος Γιάννης Διακογιάννης, είπε ότι «η Ακρόπολη θα είναι πάντα όρθια, εκεί στη θέση της, όσα ΔΝΤ και μνημόνιο να γίνουν». Έτσι θα είναι και ο Παναθηναϊκός», είπε και πρόσθεσε για τον Ανδρέα Βγενόπουλο:

«Ο κύριος Βγενόπουλος έχει κάνει δηλώσεις για τον εαυτό του, επομένως δεν θα σας απαντήσω για το τι σκέφτεται. Ο κύριος Βγενόπουλος απλά με υπέδειξε ως μέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού και το θεώρησα μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ τον σύλλογο των παλαιμάχων κυρίως, γιατί είμαι πρόεδρος των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού κι αυτόν εκπροσωπώ επί της ουσίας στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Φυσικά και δεν συνεννοούμαι με τον κύριο Βγενόπουλο είναι αστείο αυτό. Είναι δυνατόν κάθε φορά που θα ήθελα να ανοίξω το στόμα μου να πρέπει να τον παίρνω τηλέφωνο και να τον ρωτάω τι θα πω;

Προφανώς και δεν θα επιθυμεί να τον εκπροσωπώ με αυτόν τον τρόπο. Άλλωστε δεν είμαι εκπρόσωπός του, με υπέδειξε απλώς για να είμαι στο ΔΣ της ΠΑΕ κι αυτό ήταν σαφές και το δήλωσα και στο Δ.Σ. της ΠΑΕ με έγγραφη δήλωσή μου που καταγράφηκε στα πρακτικά. Με τίμησε με την πρότασή του ο κύριος Βγενόπουλος κι εγώ αποδέχθηκα αυτή την τιμητική πρόσκληση».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags