Facebook Pixel «Ροζ φανέλα και κορδέλα»
| 2011-01-28 09:00:00

«Ροζ φανέλα και κορδέλα»

«Ροζ φανέλα και κορδέλα»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τις στιλιστικές επιλογές του Ντεγκρά και εκφράζει την άποψη ότι μπορεί να γίνει ο «τερματοφύλακας-αποκάλυψη» του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το άρθρο του:

• Έβλεπα τον Ντεγκρά στις δηλώσεις του στην τηλεόραση, μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, την περασμένη Κυριακή. Μια χαρά παιδί φαινόταν κι ακουγόταν.

• Βγάλε ρε αδελφέ αυτή τη ροζ φανέλα που φοράς σε κάθε αγώνα του Αστέρα. Και με την κορδέλα στο κεφάλι. Εντάξει, ξέρουμε είναι στιλ αυτό για αρκετούς Αργεντίνους γκολκίπερ, αλλά τώρα να μπεις στο Καραϊσκάκη ως γκολκίπερ του Ολυμπιακού με ροζ φανέλα, δεν πάει.

• Τώρα, στα σοβαρά, το παιδί κάνει φέτος πολύ καλό πρωτάθλημα. Για τους πολλούς μπορεί να ήρθε από το πουθενά, αλλά με τη σεζόν που κάνει, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Ειδικά όταν ξέρεις ότι είναι 27 ετών, πολύ ψηλός, ελεύθερος το καλοκαίρι, με ιταλικό διαβατήριο. Και με σχετικά χαμηλό κασέ.

• Ο Ντεγκρά μπορεί να γίνει γκολκίπερ-αποκάλυψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως, εξίσου εύκολα, μπορεί να πάει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και δη στην Πορτογαλία.

• Το παιδί σε πολλά παιχνίδια αυτή τη διετία κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχει δώσει εξετάσεις κι έχει πάρει καλό βαθμό. Δεν είναι τυχαίο που ο Ολυμπιακός ασχολείται μαζί του σοβαρά.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags