Facebook Pixel Κράτα γερά Πάμπλο…
| 2011-01-31 02:25:00

Κράτα γερά Πάμπλο…

Κράτα γερά Πάμπλο…

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πενθεί μαζί με την οικογένεια του Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος έπεσε «θύμα» της μοίρας που του έπαιξε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι.

Λίγα μόλις λεπτά πριν την έναρξη του ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ έμαθε ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο Κοντρέρας όμως, σαν γνήσιος αγωνιστής, δεν το έβαλε κάτω. Ζήτησε να αγωνιστεί, γιατί αυτό θα ήθελε και ο πολυαγαπημένος του πατέρας. Να συνεχίσει να είναι μαχητής και πάντα με «ψηλά το κεφάλι».

Έτσι ζήτησε από τον Μάκη Χάβο να μπει στο ματς και να παίξει. Τέτοιοι επαγγελματίες τιμούν και κοσμούν το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Κοντρέρας και δεν έχει τίποτα να αποδείξει. Η πλούσια καριέρα του μιλάει από μόνη της.

Όχι μόνο επέλεξε να αγωνιστεί, αλλά ήταν και από τους καλύτερους στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα αλάνθαστος. Ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος πιθανότατα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά στους δικούς του για το «ύστατο χαίρε» στον πατέρα του, είναι αναμφίβολα το πρόσωπο της αγωνιστικής.

Κουράγιο Πάμπλο…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags