Facebook Pixel «Ε, ας γίνει και κανένα επεισόδιο…»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-02 15:18:00

«Ε, ας γίνει και κανένα επεισόδιο…»

«Ε, ας γίνει και κανένα επεισόδιο…»

Ο Νίκος Κατσαρός γράφει για το «ειδυλλιακό περιβάλλον» στο οποίο θα γίνει σήμερα ο αγώνας στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Παίζει, λοιπόν, σήμερα ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ και -όπως διαβεβαίωσε ο υπαρχηγός της αστυνομίας, ο οποίος ανέβηκε αυτοπροσώπως στη συμπρωτεύουσα- έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, ώστε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ να διεξαχθεί ομαλά. Ούτε λίγο ούτε πολύ, λοιπόν, την τάξη έχουν αναλάβει να τηρήσουν 1.700 αστυνομικοί, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και διμοιρίες που θα μετακινηθούν από την Αθήνα!

Θα είναι επίσης παρών και ο αθλητικός εισαγγελέας, ενώ έχει καταρτιστεί ειδικό σχέδιο για τη μετακίνηση της αποστολής του Ολυμπιακού από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και από εκεί στο γήπεδο. Το σχέδιο περιλαμβάνει προστασία της αποστολής από ισχυρή δύναμη αστυνομικών οχημάτων και κλείσιμο των κάθετων δρόμων προς αυτόν που θα περάσει το πούλμαν του Ολυμπιακού. Θα υπάρχει επίσης νεκρή ζώνη σε απόσταση 200 μέτρων από το γήπεδο και δεν θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά της Τετάρτης!

Τέλος, πάνω από το γήπεδο θα πετάει ελικόπτερο πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η πληροφορία ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο κατεβαίνοντας στη σέντρα με συρματόσχοινο από το ελικόπτερο δεν έχει επιβεβαιωθεί

Λεπτομέρεια: Ο αγώνας ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς οπαδούς δηλαδή των γηπεδούχων. Για φιλοξενούμενους δεν συζητάμε. Το «πρόβλημα» αυτό έχει λυθεί από καιρό στην Ελλάδα. Ολα αυτά λοιπόν επειδή ο Ολυμπιακός ζήτησε εγγράφως προστασία από τις αρμόδιες αρχές, αλλά κι επειδή οι σύνδεσμοι φίλων του ΠΑΟΚ σε χθεσινή τους ανακοίνωση αναφέρουν ότι «η οργή του κόσμου είναι ανεξέλεγκτη και αδυνατούμε να εγγυηθούμε για οτιδήποτε. Τη νίκη και την πρόκριση εμείς ή κανείς»!

Σ’ αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον, λοιπόν, γίνεται σήμερα ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, σε υποτιθέμενη πολιτισμένη ευρωπαϊκή χώρα εν έτει 2011. Κατά τα άλλα, σύμφωνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Νικητιάδη, έχουν γίνει μεγάλα βήματα προόδου και η βία στα γήπεδα παρουσιάζει σημαντική υποχώρηση.

Αν είναι έτσι, ε, ας γίνει και κανένα επεισόδιο, γιατί κοντεύουμε να πλήξουμε.

ΠΗΓΗ: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags