Facebook Pixel «Αυτή τη φάση την ξέχασαν;» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-03 13:23:00

«Αυτή τη φάση την ξέχασαν;» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αυτή τη φάση την ξέχασαν;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός παραδέχθηκε ότι ήταν "ανύπαρκτος" κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά μίλησε και για "3 ανύπαρκτα οφσάιντ". Το χέρι του Μιραλάς, που ήταν καθαρό πέναλτι, δεν το είδαν στο λιμάνι;

Μπορεί οι Πειραιώτες να παραδέχθηκαν ότι ήταν κακοί κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (μίλησε και ο ίδιος ο Μαρινάκης για «ανυπαρξία»), ωστόσο από πλευράς «ερυθρολεύκων» υπήρξαν χθες έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Μάνταλου.

Ο Ολυμπιακός «φώναζε» χθες και έκανε λόγο για «τρία ανύπαρκτα οφσάιντ», ενώ υπήρχε η άποψη ότι ο Τζιμπούρ «κόπηκε» όταν ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

O sportdog έψαξε και βρήκε το βίντεο με όλα τα στιγμιότυπα του αγώνα και τα τρία οφσάιντ για τα οποία σωστά διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, αν είναι να ψελλίζουμε κάθε φάση και κάθε οφσάιντ σε κάθε αγώνα τι πρέπει να πούμε όταν υπάρχουν και περιπτώσεις που είναι πιο εξόφθαλμες.

Όπως εν προκειμένω το πεντακάθαρο χέρι του Μιραλάς μέσα στην περιοχή με τα από εκτέλεση φάουλ του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος και μετά το 1-0 του Σαλπιγγίδη. Δείτε τα δύο ριπλέι (10:35) που δείχνουν το χέρι του Βέλγου εντός περιοχής το οποίο συνιστά ξεκάθαρο πέναλτι.

Όπως λένε και στον ΠΑΟΚ «αυτή τη φάση την ξέχασαν στον Ολυμπιακό όταν έκαναν παράπονα για τη διαιτησία;». Και στο κάτω-κάτω αν βγάλουμε τη... ζυγαριά μπορεί να συγκριθούν τα αμφισβητούμενα οφσάιντ με ένα χέρι εντός περιοχής;

Τα λεπτά στα οφσάιντ του Ολυμπιακού:

1:12: Ρόμενταλ

1:37: Φουστέρ

3:42: Τζιμπούρ

Το χέρι του Μιραλάς (10:35)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags