Facebook Pixel «Το κινητό του Παππά και ο Καρνέζης!»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-03 14:55:00

«Το κινητό του Παππά και ο Καρνέζης!»

«Το κινητό του Παππά και ο Καρνέζης!»

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει στον blog του για τον χθεσινό Παναθηναϊκό, που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί του, το λάθος του διαιτητή με την αποβολή του Βύντρα και τις ερασιτεχνικού επιπέδου αντιδράσεις του Καρνέζη.

Αυτός ήταν ο Παναθηναϊκός που θέλει να βλέπει ο κόσμος του. Η ομάδα έπαιξε επιτέλους μπάλα και άξιζε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Στα δύο χρόνια που βρίσκομαι στο Contra.gr δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη διαιτησία. Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με αυτό το "μαύρο" κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς, όμως, ο διαιτητής Παππάς στιγμάτισε το καλύτερο ίσως ντέρμπι που έχουμε δει στην εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Χαρίστηκε στο Βύντρα στο 34' και επειδή προφανώς άνοιξε το κινητό του στο ημίχρονο και έμαθε για το λάθος του, αποφάσισε να το διορθώσει με ένα ακόμη λάθος (όπως συνηθίζουν οι διαιτητές στην Ελλάδα) στο 73' με μία υπερβολική δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Απο κει και πέρα δικαίως φωνάζουν στον Παναθηναϊκό και για τις καθυστερήσεις που κράτησε ο διαιτητής με τον Μίτσελ να σκοράρει στο 98' και ενώ ο τέταρτος είχε δείξει πως τα λεπτά της καθυστέρησης θα είναι 7'.

Μεγάλη ευθύνη, ωστόσο, για τον αποκλεισμό του τριφυλλιού φέρει ο Ορέστης Καρνέζης. Και στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, η αντίδραση του ήταν "ερασιτεχνικού" επιπέδου. Ασφαλώς όταν δεν έχεις παιχνίδια στα πόδια σου, είσαι επιρρεπής στο λάθος, αλλά δύο μέσα σε ένα παιχνίδι είναι πολλά. Κρίμα γιατί έχουμε ανάγκη τους Έλληνες τερματοφύλακες.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ως αρχηγός εξέφρασε την οργή του για τη διαιτησία. Και πέρα από τη δήλωση πως "σήμερα νιώθω ότι με πηδήξανε", κρατήστε και την ατάκα ότι "αυτό το ανακάτωμα που έγινε μου δημιουργεί αηδία". Ο Γάλλος με αυτά που βλέπει θα φύγει τρέχοντας από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά από έναν τέτοιο οδυνηρό αποκλεισμό, ο κίνδυνος για να τα παρατήσει ο Παναθηναϊκός είναι ορατός. Το κύπελλο αποτελούσε μία ευκαιρία για εξιλέωση αλλά χάθηκε. Ωστόσο οι "πράσινοι" πρέπει να πορευτούν στις τελευταίες 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος με οδηγό την εμφάνιση τους απέναντι στην ΑΕΚ και ότι βγει. Το -7 δεν αφήνει περιθώρεια αλλά οφείλουν να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για τον τίτλο.

Και κάτι τελευταίο, οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και πολέμησαν για την πρόκριση. Όμως, έδειξαν πως αδικούν τους εαυτούς τους αλλά και την ομάδα με την απόδοση τους στα προηγούμενα παιχνίδια.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags