Facebook Pixel Στο… Αμπού Ντάμπι ο Αντώνης!
| 2011-02-04 13:23:00

Στο… Αμπού Ντάμπι ο Αντώνης!

Στο… Αμπού Ντάμπι ο Αντώνης!

Για το Αμπού Ντάμπι θα αναχωρήσει στις αρχές του επόμενου μήνα ο Αντώνης Νικοπολίδης…

Στον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργανώνεται στην ιστορία του ιδρύματος Λαουρέους (Laureus Football Challenge) θα παραστεί ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος θα ταξιδέψει στο Άμπου Ντάμπι στις 7 Φεβρουαρίου.

Εκτός του Νικοπολίδη, στο παιχνίδι θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων και οι Βίτορ Μπαΐα, Τόμας Μπέρτολτ, Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Φερνάντο Κόουτο, Έντγκαρ Ντάβιντς, Μαρσέλ Ντεσαγί, Ιβάν Ελγκέρα, Στιβ ΜακΜάναμαν, Πέδρο Παουλέτα, Λούκας Ραντέμπε, Μανουέλ Σαντσίς, Ντουάιτ Γιορκ κ.α.

Τον αγώνα θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Φραντς Μπεκενμπάουερ και ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Emirates Palace η απονομή των Αθλητικών Βραβείων Λαουρέους που αφορούν στον παγκόσμιο αθλητισμό (Laureus Sports Awards).

Ενδεικτικά υποψήφιοι μεταξύ άλλων είναι οι: Κόμπι Μπράιαντ (μπάσκετ), Αντρές Ινιέστα (ποδόσφαιρο), Λιονέλ Μέσι (ποδόσφαιρο), Ραφαέλ Ναδάλ (τένις), Μάνι Πακιάο (μποξ), Σεμπάστιαν Βέτελ (μηχανοκίνητος αθλητισμός) για το βραβείο του Αθλητή της Χρονιάς, Κιμ Κλάιστερς (τένις), Τζέσικα Ένις (κλασικός αθλητισμός), Μπλάνκα Βλάσιτς (κλασικός αθλητισμός), Λίνσντεϊ Βον (σκι), Σερένα Ουίλιαμς (τένις), Καρολίν Βοσνιάτσκι (τένις) για το βραβείο της Αθλήτριας της Χρονιάς

Περισσότερες πληροφορίες για τις κατηγορίες βραβείων, τις υποψηφιότητες αλλά και τις διαπιστεύσεις του αγώνα μπορείτε να βρείτε στη επίσημη ιστοσελίδα του ιδρύματος (http://www.laureus.com/).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδρυτής του Λαουρέους είναι ο Νέλσον Μαντέλα και ανάμεσα στα μέλη του είναι διακεκριμένες προσωπικότητες από το Διεθνή χώρο του αθλητισμού.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags