Facebook Pixel Φευγάτος ο Μανόλο!
| 2011-02-06 13:58:00

Φευγάτος ο Μανόλο!

Φευγάτος ο Μανόλο!

Εμείς σας το λέγαμε πριν δύο εβδομάδες και τώρα το θέμα επιβεβαιώνεται. Ο Χιμένεθ έχει αποφασίσει να φύγει από την ΑΕΚ και το πότε θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα!

Κάποιοι έσπευσαν να πουν «έλα μωρέ τώρα» όταν είδαν πρώτη είδηση σήμερα το πρωί ότι ένας αρθρογράφος της «As» έγραψε ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δώσει ήδη εντολή στον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα στην Ισπανία.

Το θέμα, όμως, της αποχώρησης του Ισπανού τεχνικού μόνο παραμύθι δεν είναι! Έχει βάση και ο sportdog το είχε αποκαλύψει από το βράδυ της 22ης Ιανουαρίου και μετά τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Βόλο στο ΟΑΚΑ.

«Υπάρχει θέμα με Χιμένεθ», έγραφε τότε ο σκύλος εξηγώντας ότι ο Ισπανός τεχνικός θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Τώρα που τα πράγματα εξακολουθούν να πηγαίνουν άσχημα για την «Ένωση» το θέμα ξαναέρχεται στο προσκήνιο μέσω Ισπανίας.

Είναι, λοιπόν, επιθυμία του προπονητή της ΑΕΚ να αποχωρήσει γιατί δεν παρατηρεί καμία βελτίωση στην ομάδα. Η κατάσταση είναι ίδια και χειρότερη και ο Χιμένεθ δεν βλέπει φως στο τούνελ την ίδια στιγμή που η διοίκηση δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και αρκείται σε κάποιους δανεισμούς, ενώ δεν πληρώνει τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του.

Το θέμα για τον Ισπανό είχε φτάσει σε σημείο να είναι αν θα φύγει τώρα ή το καλοκαίρι! Ωστόσο, το γεγονός ότι η ΑΕΚ πέρασε στον ημιτελικό του Κυπέλλου αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό προς στιγμήν τον «φρέναρε». Δηλαδή, σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν περνούσε τους «πράσινους» στο 98ο λεπτό με το απίστευτο γκολ του Μίτσελ και γνώριζε τον οδυνηρό αποκλεισμό ενδεχομένως ο Χιμένεθ να ήταν ήδη παρελθόν!

Γι’ αυτό δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ κρατάει τον Χιμένεθ στην ΑΕΚ από τη στιγμή που στο πρωτάθλημα η ομάδα κάνει... αγγαρεία. Έχει ξενερώσει πολύ με την κατάσταση στην ομάδα ο Ισπανός και νιώθει ότι δεν έχει κίνητρα για να μείνει. Σε περίπτωση, λοιπόν, που έρθει ένας αποκλεισμός από τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος να τα «βροντήξει» ο Ισπανός και να μην περιμένει καν να έρθει το καλοκαίρι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags