Facebook Pixel Τώρα φέρνει και Βραζιλιάνους ο Ιμπάνιεθ
| 2011-02-07 14:41:00

Τώρα φέρνει και Βραζιλιάνους ο Ιμπάνιεθ

Τώρα φέρνει και Βραζιλιάνους ο Ιμπάνιεθ

Ο άνθρωπος που κάνει τα κουμάντα στις μεταγραφές του Ολυμπιακού λέγεται Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Τελεία και παύλα. Όποια πέτρα να σηκώσεις προερχόμενη από το εξωτερικό, αυτόν βρίσκεις από κάτω. 

Όσκαρ Γκονζάλες, παραλίγο Μίκελ Αλόνσο, Νταβίντ Φουστέρ, Μοϊσές Ουρτάδο και ποιος ακόμα ξέρει σε πόσες άλλες «δουλειές» έχει ανακατευτεί ο «καραφλός» πράκτορ από την Ισπανία. Ο μάνατζερ του προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε και του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, κρύβεται πίσω και από την υπόθεση του Αρτούρ Μαΐα.

Όσο και αν  προσπάθησαν κάποιοι να κρατήσουν κρυφή την ανάμιξη του Ινιάκι Ιμπάνιεθ στην υπόθεση του ερχομού του νεαρού Βραζιλιάνου περιφερειακού επιθετικού στην Αθήνα για δοκιμή από τον Βαλβέρδε, δεν τα κατάφεραν.

Προσέξτε σκηνικό τώρα. Ο πιτσιρικάς από τη Βραζιλία τον οποίο φέρνει ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ στον Ολυμπιακό, θα δοκιμαστεί από τον Βαλβέρδε ο οποίος έχει μάνατζερ τον... Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Οι πιθανότητες να «κοπεί» ο νεαρός είναι μηδαμινές. Με λίγα λόγια, μπορούμε από τώρα να πούμε ότι οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν το ταλέντο της Βιτόρια Μπαΐα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags