Facebook Pixel ''Ό,τι μας πει ο Ζοτς''
Μπάσκετ
| 2012-02-28 13:00:00

''Ό,τι μας πει ο Ζοτς''

''Ό,τι μας πει ο Ζοτς''

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για το Καζάν της Ρωσίας, όπου την Τετάρτη (29/2, 19:30) παίζει με την Ούνικς για την πρωτιά του ομίλου και το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ρομέιν Σάτο είπε ότι οι ‘’πράσινοι’’ θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τις εντολές του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου που ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή είπε ότι είναι έτοιμος να παίξει.

«Στο τελευταίο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι  (με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ) δεν παίξαμε καθόλου καλά. Τώρα όμως δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι και δεν πρέπει να χάσουμε», είπε αρχικά ο Σάτο.

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι μας πει ο Ομπράντοβιτς. Πάμε στη Ρωσία για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Όλοι οι παίκτες της Ούνιξ απειλούν και σκοράρουν. Είναι πολύ επιθετική ομάδα, αλλά αν εμείς αγωνιστούμε συγκεντρωμένα τότε θα τα πάμε καλά και θα πάρουμε την νίκη»

Από την άλλη ο Κώστας Καϊμακόγλου δήλωσε:«Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ που δεχθήκαμε 89 πόντους. Αυτό θα πρέπει να προσέξουμε. Η Ούνικς είναι μία φύση επιθετική ομάδα και έχει πάρα πολλούς επιθετικούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν την ζημιά.

Σκοράρουν πάρα πολύ από το τρίποντο και είναι χαρακτηριστικό πως έχουν παίκτες από το ''1'' μέχρι και το ''4'' που σουτάρουν για τρεις πόντους. Αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε και να το σταματήσουμε. Όπως και να καλύψουμε τα αμυντικά μας κενά»

Ενώ μίλησε και για τη δική του κατάσταση και τις ενοχλήσεις στη γάμπα, σχολιάζοντας: «Εγώ είμαι πολύ καλύτερα, νιώθω πολύ καλά και είμαι έτοιμος να παίξω.Όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να παίξουν σε ένα τέτοιο σπουδαίο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags