Facebook Pixel Ποιος είναι ο Τζόνι, που μπαίνει στο τιμόνι
| 2010-12-23 12:56:00

Ποιος είναι ο Τζόνι, που μπαίνει στο τιμόνι

Ποιος είναι ο Τζόνι, που μπαίνει στο τιμόνι

Διακεκριμένος νομικός, προσωρινός πρόεδρος, αντιπρόεδρος, προεδρεύων αντιπρόεδρος και πάνω από όλα τρελός… βάζελος. «Κύριες και κύριοι επιβάτες προσδεθείτε, στο πηδάλιο ο Γιάννης -Τζόνι- Βεκρής… ».

Ο Γιάννης, για τους φίλους Τζόνι, Βεκρής είναι ο νέος (προσωρινός) πρόεδρος του Παναθηναϊκού μέχρι την επόμενη Γ.Σ. του συλλόγου. Πρόκειται διακεκριμένο νομικό και απόφοιτο του Κολλεγίου Αθηνών, αλλά και τρελό… βάζελο.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε αποστολή του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκό αγώνα, που είχε δώσει το «παρών», μέσα από το σακάκι φορούσε τη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας! Παράλληλα, όσοι μιλούν μαζί τους τις τελευταίες ημέρες, που έχει προκύψει to πρόβλημα στην ΠΑΕ, αντιλαμβάνονται ότι έχει πάρει… βαρέως τις εξελίξεις στην ομάδα. Είπαμε, πάνω από όλα βάζελος…

Το 2008, σε εκδήλωση του Κολλεγίου μαζί με τους επίσης απόφοιτους Σάββα Θεοδωρίδη και Νίκο Κούλη, απένειμαν από κοινού κάποιου είδους βραβεία. Ο Τζόνι είχε δηλώσει: «Πρώτη φορά στη ζωή μου χειροκροτώ Ολυμπιακό». Λογικά, και τελευταία.

Με τον Σάββα, πάντως, είχαν στήσει έναν… ομηρικό καυγά σε συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας τον Σεπτέμβριο του 2008. Ο παράγοντας του Ολυμπιακού είχε κατηγορήσει τον Τζόνι πως σαν νομικός σύμβουλος της Λίγκας (θέση που είχε τότε) είχε μεροληπτήσει στην απόφαση να υπάρξει κώλυμα στην υποψηφιότητα του Πέτρου Θεοδωρίδη για την προεδρία.

Οι δημόσιες παρεμβάσεις του είναι συχνές είτε για να μιλήσει για αγωνιστικά θέματα, είτε για να παραπονεθεί για τη διαιτησία. «Παναθηναϊκή ψυχή», όπως θα έλεγε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Γιάννης Βεκρής πιστός στρατιώτης της «παναθηναϊκής ιδέας» (σ.σ. αυτό θα το έλεγε ο Θανάσης), μπροστάρης για δεύτερη φορά, μετά τον ρόλο του «προεδρεύοντος αντιπροέδρου» (σικ) που είχε λάβει τον περασμένο Ιούνιο μέχρι να βρεθεί νέος πρόεδρος στην ΠΑΕ.

Τότε ο Τζίγγερ είχε επιλέξει τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, λέτε και τώρα να προκύψει παρόμοιο... λαχείο για τους φίλους του Παναθηναϊκού στην επόμενη Γ.Σ.;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags