Facebook Pixel Μένει, φεύγει ή κάνει ό,τι θέλει!
| 2011-02-10 09:35:00

Μένει, φεύγει ή κάνει ό,τι θέλει!

Μένει, φεύγει ή κάνει ό,τι θέλει!

Αντικρουόμενες οι πληροφορίες από τη χθεσινή συνάντηση οργανωμένων – διοικούσας επιτροπής σχετικά με την παραμονή του Τζιμπρίλ Σισέ. Υποσχέσεις και απειλές για …εξορία!

Ειλικρινά, δεν βγαίνει άκρη διαβάζοντας τα σημερινά ρεπορτάζ από τη χθεσινή συνάντηση του «Ενιαίου Φορέα» με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού (Γιώργος Νίκας, Δημήτρης Γόντικας, Λεωνίδας Πολέμης) για την παραμονή του Τζιμπρίλ Σισέ.

Σύμφωνα με μια μερίδα του Τύπου οι παράγοντες του Παναθηναϊκού διαβεβαίωσαν τους οπαδούς ότι δεν υπάρχει θέμα παραχώρησης του Τζιμπρίλ Σισέ.

«Δεν υπάρχει θέμα Σισέ. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι και τι σημαίνει για την ομάδα. Έχει συμβόλαιο και είναι άσκοπο να συζητάμε χωρίς να υπάρχει θέμα», φέρεται να είπε η διοικούσα επιτροπή στους οπαδούς, σύμφωνα με την «SportDay».

Την ίδια ώρα το ρεπορτάζ του «Goal» το πάει ακόμα πιο "ζεστά" το θέμα και αναφέρει ότι η διοικούσα επιτροπή δεσμεύτηκε ότι:

«Ο Τζιμπρίλ δεν πάει πουθενά, θα μείνει εδώ! Όπως και να είναι τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, όσο κι αν είναι το άνοιγμα με ή χωρίς το Τσάμπιονς Λιγκ».

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, είναι στο χέρι του Γάλλου άσου αν θα μείνει το καλοκαίρι. Οι Νίκας και Γόντικας φέρονται να είπαν: «Εφόσον θέλει ο Τζιμπρίλ να μείνει, δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Και πιστεύουμε ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον με αυτά που βλέπουμε κι εμείς με τις αντιδράσεις του στο γήπεδο, αλλά και με την τρέλα και το δέσιμο που έχει με την ομάδα. Αν λοιπόν θέλει να μείνει, θα μείνει».

Έρχεται, όμως, και το ρεπορτάζ της «Εξέδρας» που φέρνει τη διοικούσα επιτροπή να μη διαβεβαιώνει για την παραμονή του Γάλλου άσου στην ομάδα. Μάλιστα, παρουσιάζονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να ρωτούν τους συνδεσμίτες «και εάν θέλει να φύγει ο ίδιος;» και οι οπαδοί να απαντούν με… απειλές:

«Ο Σισέ δεν θέλει αν φύγει και το βλέπετε με τις κινήσεις του. Εάν δεν πάει κάποιος να του μιλήσει, να του πει ότι θα μείνει στον Παναθηναϊκό, τότε μπορεί να σκεφτεί να φύγει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ψυχολογίας. Πρέπει να τον αγκαλιάσετε. Να ξέρετε ότι αν πουλήσετε τον Σισέ, θα πρέπει να κρυφτείτε στην… Ουρουγουάη!».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags