Facebook Pixel ΠΑΟΚ κατά MEGA
| 2010-12-23 17:10:00

ΠΑΟΚ κατά MEGA

ΠΑΟΚ κατά MEGA

Ο ΠΑΟΚ έχοντας στα χέρια του την καθαρή απάντηση της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης απειλεί νομικά το μεγάλο κανάλι.

Η αναστάτωση που προκάλεσε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ρεπορτάζ που μετέδωσε το MEGA την περασμένη Τετάρτη (22/12) σχετικά με παράπτωμα φοροδιαφυγής, το οποίο -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ- διαπιστώθηκε σε έλεγχο που έγινε από την αρμόδια οικονομική υπηρεσία στην Τούμπα στο πλαίσιο του αγώνα με τον Ατρόμητο, οδήγησε τους "ασπρόμαυρους" να καταθέσουν ερώτηση το πρωί της Πέμπτης (23/12) στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, ζητώντας διευκρινίσεις.

Η απάντηση που πήραν οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης ήταν απολύτως ξεκάθαρη: καμία παράβαση δεν διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο που (πράγματι) έγινε στο πλαίσιο του συγκεκριμένου αγώνα.

Όπως εξήγησε η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, αν διαπιστώνονταν παράβαση, θα είχε επιβληθεί ήδη πρόστιμο, ενώ, αν διαπιστώνονταν ότι είχαν εκδοθεί πλαστά εισιτήρια, για να αποφευχθεί η καταβολή του ΦΠΑ στην πολιτεία, θα κατάσχονταν επί τόπου τα μηχανήματα, με τα οποία τσεκάρονται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια.

Με βάση τις διευκρινίσεις που πήραν οι "ασπρόμαυροι" διοικούντες, αφήνουν να εννοηθεί ότι το ρεπορτάζ ήταν τουλάχιστον ατυχές και άστοχο, ενώ ζητούν από το MEGA να επανορθώσει μεταδίδοντας νέο ρεπορτάζ, στο οποίο να αναφέρονται όλα τα προηγούμενα.

Μάλιστα, όπως έλεγαν οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν δεν γίνει επανορθωτική κίνηση από τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, υπάρχει η σκέψη να κινηθεί νομικά ο "Δικέφαλος", ζητώντας επανόρθωση με άλλον τρόπο.

Πηγή: Olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags