Facebook Pixel «Αυτοί που τα γράφουν είναι ηλίθιοι»!
| 2010-12-23 19:30:00

«Αυτοί που τα γράφουν είναι ηλίθιοι»!

«Αυτοί που τα γράφουν είναι ηλίθιοι»!

Έξαλλος έγινε ο Μεντί Ναφτί με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι στις εξέδρες της Τούμπας την Τετάρτη και να παρακολουθεί το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ!

Ο Τυνήσιος δήλωσε χαρακτηριστικά στον ραδιοσταθμό «Αθλητικά Νέα 98,7»:

Μέντι, που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή;

«Βρίσκομαι στο σπίτι μου στο Τουλούζ της Γαλλίας».

-Υπήρξαν δημοσιεύματα ότι χθες βρέθηκες στο γήπεδο του ΠΑΟΚ

«Δεν είναι αλήθεια. Όλα αυτά είναι ηλίθια. Όλοι αυτοί που τα γράφουν είναι ηλίθιοι. Είμαι στην Γαλλία εδώ και μερικές ημέρες και χθες συγκεκριμένα έτρωγα κουσκούς με την γιαγιά μου στο Τουλούζ. Είμαι με την οικογένειά μου. Με όλον το σεβασμό, δεν ήξερα καν ότι έπαιζε χθες ο ΠΑΟΚ.

Δεν είμαι θυμωμένος, αλλά τα έχω βαρεθεί όλα αυτά που γράφονται για εμένα στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω ότι οι εφημερίδες και οι ιστοσελίδες θέλουν να πουλήσουν, αλλά αυτό κάποτε πρέπει να σταματήσει.

Απ’ ότι φαίνεται για κάποιους είναι καλύτερο ο Νάφτι να είναι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, παρά να τρέχει 20 λεπτά στη Γαλλία για να διατηρηθεί σε φόρμα. Γνωρίζω ποιος είναι αυτός που μοιράζει όλες αυτές τις φήμες για εμένα και θα μιλήσω γι’ αυτόν όταν πρέπει».

-Ορισμένοι αναρωτιούνται αν έχεις συζητήσει με τον ΠΑΟΚ;

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά είναι ψέματα. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη και θέλω να το τιμήσω μέχρι το τέλος του καλοκαιριού».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags