Facebook Pixel Αισιόδοξος ο… Φρέιτας!
| 2011-02-16 10:27:00

Αισιόδοξος ο… Φρέιτας!

Αισιόδοξος ο… Φρέιτας!

Με νέες δηλώσεις του ο Πορτογάλος σχολιάζει ότι με νίκη στο Φάληρο το Σάββατο όλα μπορούν να συμβούν στο πρωτάθλημα. Τι είπε για Φερέιρα, Παναθηναϊκό και την εμπειρία στην Ελλάδα…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φρέιτας στην πορτογαλική τηλεόραση «Sport TV»:

«Ηταν εφτά μήνες μιας υπέροχης εμπειρίας, Βρέθηκα σε μια περίοδο μεγάλης διοικητικής αναταραχής, όπου υπήρξαν τέσσερις διαφορετικοί πρόεδροι, κάτι που δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις ώστε να δημιουργηθεί μια σωστή πολιτική και αυτό με οδήγησε στο να αποχωρήσω οικειοθελώς και φιλικά. Εχω την αίσθηση πως βρέθηκα στη σωστή ομάδα τη λάθος στιγμή. Νομίζω πως ήταν μια ώριμη σκέψη το να φύγω.

Είχα πάντοτε τη φιλοδοξία να εργαστώ στο εξωτερικό και οι συνθήκες που που πρόσφερονταν στην Ελλάδα ήταν πολύ καλές. Ελπίζω να το επαναλάβω κάποια στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τον Παναθηναϊκό στο βιογραφικό μου».

Για τον Φερέιρα: «Ο Ζεσουάλδο κάνει εξαιρετική δουλειά που αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Τώρα υπάρχει το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει και να μειώσει την διαφορά στους τέσσερις βαθμούς και τότε τα πάντα θα μπορούν να συμβούν. Ο Ζεσουάλδο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής με πολύ μεγάλη εμπειρία. Οσα έχει πετύχει αναγνωρίζονται παντού. Εχει βαθιά γνώση του ποδοσφαίρου και είναι και ένας εκπληκτικός άνθρωπος.

Είμαι πολύ υπερήφανος που μπόρεσα να δουλέψω μαζί του, αν και λυπάμαι που αυτό το διάστημα ήταν μικρό. Ηταν το πρώτο όνομα που μου ήρθε στο μυαλό όταν απολύθηκε ο προηγούμενος προπονητής».

Για το Παναθηναϊκό -ΑΕΚ: «Παρακολούθησα την τελευταία νίκη και διαπίστωσα πως η ομάδα ήταν πολύ καλά συνδεδεμένη,. Φαίνεται πως έχει πλέον έχει μπει στις ράγες και τρέχει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags