Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτοί έχουν Μόντριτς, Ράκιτιτς και εμείς Φορτούνη, Τζιόλη - Αυτό τα λέει όλα!
| 2017-11-12 12:00:00

Αυτοί έχουν Μόντριτς, Ράκιτιτς και εμείς Φορτούνη, Τζιόλη - Αυτό τα λέει όλα!

Sportdog Team
Αυτοί έχουν Μόντριτς, Ράκιτιτς και εμείς Φορτούνη, Τζιόλη - Αυτό τα λέει όλα!

Έχουμε πάθει ό,τι ακριβώς και οι Ιταλοί. Τέτοια απογοήτευση.

Φωνάζουμε και γκρινιάζουμε εμείς για την Εθνική μας ομάδα και για την έλλειψη καλών μπαλαδόρων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι να πούνε όμως και οι φουκαράδες οι Ιταλοί για αυτά που βλέπουν τα ματάκια τους από τη δική τους Εθνική ομάδα. Έβλεπα προχθές την Ιταλία, που έχασε με 1-0 από τη Σουηδία, και σταυροκοπιόμουνα. Τέτοια απογοήτευση, με παίκτες που θύμιζαν Σάμαρη, Σταφυλίδη, Ζέκα και Ταχτσίδη. Ποια; Η Ιταλία με τα παγκόσμια Κύπελλα και τους τόσους τελικούς.

Πού είναι, ρε, ο Ντελ Πιέρο, ο Μπάτζιο, ο Τότι, ο Μαλντίνι, ο Καναβάρο και τόσοι άλλοι παικταράδες που βλέπαμε και θαυμάζαμε κάποτε. Όμως, έτσι είναι. Τι να περιμένεις από μια Εθνική Ιταλίας που η βάση της είναι η Λάτσιο, η Φιορεντίνα και η Τορίνο. Ερώτηση: Πού είναι οι Ιταλοί παικταράδες της Γιουβέντους, της Μίλαν και της Ίντερ;

Απάντηση: Εκεί που είναι οι Έλληνες παικταράδες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Δηλαδή, πουθενά!!! Ιταλοί και Έλληνες κάνουν μόνο εισαγωγή ξένων παικτών και έχουν πάψει να βγάζουν δικά τους ταλέντα.

P.S. Άλλη μια ερώτηση: Ξέρετε εσείς κάποιον Ιταλό παικταρά να παίζει σήμερα στη Ρεάλ, στην Μπάρτσα, στην Μπάγερν και στη Γιουνάιτεντ; Ουδείς. Και ο λόγος είναι διότι σήμερα δεν υπάρχουν Ιταλοί παιχταράδες.

P.S2. Για το σημερινό ματς της Εθνικής μας με τους Κροάτες, ένα μόνο μπορείς να πεις: Αυτοί έχουν για πλέι μέικερ τον Μόντριτς και εμείς τον Φορτούνη. Αυτοί έχουν αμυντικό χαφ τον Ράκιτιτς και εμείς τον Τζιόλη. Αυτοί έχουν έχουν αριστερά τον Πέρισιτς και εμείς τον Σταφυλίδη. Τίποτα άλλο, αυτό τα λέει όλα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sportdog, για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα Σκίμπε και όλο το παρασκήνιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags