Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ΑΕΚ που επέστρεψε και οι μεταγραφάρες του Αγγελόπουλου – Να γιατί θα σηκώσει την κούπα!
| 2018-04-05 00:46:00

Η ΑΕΚ που επέστρεψε και οι μεταγραφάρες του Αγγελόπουλου – Να γιατί θα σηκώσει την κούπα!

του Pick n' Scroll
Η ΑΕΚ που επέστρεψε και οι μεταγραφάρες του Αγγελόπουλου – Να γιατί θα σηκώσει την κούπα!

Οι "ήρωες" της Γαλλίας, το Final 4 και... ο Ολυμπιακός.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα, κάτι, που απέδειξε και το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο κόντρα στην Στρασμπούρ, με την οποία ήρθε ισόπαλη 83-83 με το απίθανο τρίποντο του Πάντερ και προκρίθηκε στo Final Four του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε όλα τα σημαντικά φετινά ματς έχει δείξει χαρακτήρα και κατακτά τον έναν στόχο μετά τον άλλο. Πήρε το Κύπελλο κόντρα στον παντοδύναμο Ολυμπιακό, τώρα προκρίθηκε στο φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Λιγκ με μεγάλη τύχη μάλιστα να το πάρει, τη στιγμή, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Και οι ομάδες, που θα συμμετάσχουν, δεν είναι μεγαθήρια. Σίγουρα Μονακό, Λούντβιγκσμπουργκ και Μούρθια δεν είναι καλύτερες από την ΑΕΚ. Και η δύναμη της τελευταίας μεγαλώνει με τα παιχνίδια να γίνονται στην Αθήνα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει βάλει πολλά χρήματα με τον Ντράγκαν Σάκοτα να θυμίζει το ένδοξο παρελθόν του και να οδηγεί την ΑΕΚ προς μία ακόμη κούπα. Πολλά έχει ακούσει ο έμπειρος προπονητής, αλλά στο παρκέ κλείνει στόματα. Και εκτός των άλλων ήταν εκείνος, που επέμενε πολύ για την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ. Ο κάποτε παίκτης του Λαυρίου είναι εκείνος, που έχει δώσει το κάτι παραπάνω στην «Ενωση». Δεν είναι μόνο ότι βάζει πόντους. Είναι ότι σκοράρει όταν η μπάλα «καίει». Και αυτό είναι το πιο σημαντικό στον αθλητισμό.

Γενικά οι κινήσεις, που έκανε μεσούσης της σεζόν η ΑΕΚ, την έχουν ανεβάσει επίπεδο. Μήπως είναι «λίγος» ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος; Οχι βέβαια. Στα δύο παιχνίδια με την Στρασμπούρ ήταν καταλυτικός. Ο Βινς Χάντερ είναι επίσης κάτι παραπάνω από χρήσιμος, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς βοήθησε σε προηγούμενα παιχνίδια.

Η ΑΕΚ είναι σαν μια γροθιά πλέον και ετοιμάζεται για ένα ακόμη χτύπημα: να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά στον κόσμο της. Πέρυσι το πήρε η Τενερίφη του παίκτη του Ολυμπιακού πλέον, Γιώργου Μπόγρη. Λέτε και φέτος να έχει ελληνικό χρώμα; Πολύ πιθανό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags