Facebook Pixel Sportdog.gr | Πείραξε την... κομμουνιστική Ελλάδα ο «φασισμός» του Λουτσέκσου - Αν έχει δίκιο ο Ρουμάνος;
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-19 23:17:00

Πείραξε την... κομμουνιστική Ελλάδα ο «φασισμός» του Λουτσέκσου - Αν έχει δίκιο ο Ρουμάνος;

του Κωστή Ραπτόπουλου
Πείραξε την... κομμουνιστική Ελλάδα ο «φασισμός» του Λουτσέκσου - Αν έχει δίκιο ο Ρουμάνος;

Θα σας πω τη γνώμη μου για τη «φασιστική Ελλάδα»...

Κατάφερε ο Λουτσέσκου να κάνει περισσότερες δηλώσεις απ' ότι ο Γιώργος Σαββίδης στο instagram. 

Επικροτώ, βέβαια, αυτό που είπε, καθώς κι εγώ είμαι άνθρωπος προκλητικός. Και αν ήθελα να κάνω κάτι ή να πω κάτι που θα προκαλέσει, θα έκανα κάτι παρόμοιο. 

Αυτό που πείραξε στην κομμουνιστική Ελλάδα, γιατί είναι κομμουνιστική και ας μην εφαρμόζεται, είναι ότι αυτοί που την διοικούν και ανήκουν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, παρεξηγήθηκαν με τον όρο "φασιστική", που είπε ο Λουτσέσκου.

Αυτοί τόσα χρόνια έλεγαν φασίστες όλους τους υπόλοιπους, αλλά όταν ήρθαν στην εξουσία, δεν θέλουν να ακούν για... φασισμό και αυτό είναι κάτι που τους πείραξε.

Βέβαια, με αυτή την δήλωση ο Λουτσέσκου λαϊκίζει, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει πάρει το Κύπελλο με ωραία μπάλα, όπως ακριβώς μπαλάρα έπαιξε και στο πρωτάθλημα.

Δεν ξέρουμε βέβαια αν ο Λουτσέσκου έχει... διαβάσει καθόλου και ιστορία, καθώς θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι Ρουμάνοι ήταν... κ@λος και βρακί με τους Ναζί.

Τέλος, ο πανέξυπνος και ευφυής Μελισσανίδης είναι καλός φίλος με τον Θωμά Μητρόπουλο, ο οποίος έχει "ενεργοποιηθεί". Ο Σαββίδης, του είπαν να αντιπαρατεθεί με τον Γραμμένο. 

Ο ένας, λοιπόν, έβαλε τον Αστραχάν από το έργο με τον Βέγγο, για να κερδίσει και ο άλλος τον αετονύχη. Αετονύχης - Αστραχάν 1-0 και έπεται συνέχεια για του χρόνου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags