Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο πυρηνικός νέος ΠΑΟ του Πασκουάλ - Θέλει τον ίδιο παίκτη με Μπλατ - Ολα για Παππά, τρία ονόματα!
| 2018-06-29 21:51:00

Ο πυρηνικός νέος ΠΑΟ του Πασκουάλ - Θέλει τον ίδιο παίκτη με Μπλατ - Ολα για Παππά, τρία ονόματα!

του Pick n' Scroll
Ο πυρηνικός νέος ΠΑΟ του Πασκουάλ - Θέλει τον ίδιο παίκτη με Μπλατ - Ολα για Παππά, τρία ονόματα!

Ποιοι τρώνε άκυρο, ποιος είναι το... ίνδαλμα για να έρθει στο ΟΑΚΑ.

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει πλέον ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Ο Μάικ Τζέιμς είναι σχεδόν απίθανο να μείνει στον ΠΑΟ, ο οποίος έδωσε πάρα πολλά χρήματα για να κρατήσει τον Νικ Καλάθη και έτσι τα επόμενά του βήματα πρέπει και θα είναι προσεκτικά. Θα πάρει Αμερικάνο κόμπο-γκαρντ μόνο αν δεν μείνει ο Νίκος Παππάς. Αν μείνει ο αγαπημένος της εξέδρας, τότε το πιο πιθανό είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας να πάρουν έναν παίκτη, που να είναι προς το «3».

Και λέμε πιθανό, γιατί ο στόχος τους είναι να έχουν εκεί τον Λοτζέσκι, τον Αντετοκούνμπο και τον Παπαπέτρου. Μπορεί να αποκτηθεί «2-3άρι», ακόμη και με αυτή την τριάδα. Σίγουρα, όμως, θα γίνει τέτοια κίνηση, αν ο Παπαπέτρου δεν πάει στο ΟΑΚΑ και μείνει στον Ολυμπιακό, εκεί, όπου τον θέλει πολύ ο Ντέιβιντ Μπλατ. 

Γενικά ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτες με πάρα πολύ καλό σουτ, γνωρίζοντας ότι ο σύγχρονος τρόπος παιχνιδιού περιλαμβάνει πάρα πολύ τρίποντο. Ο Λοτζέσκι το έβγαλε το μεροκαματό του πέρυσι, ο Ρίβερς είναι τριποντάκιας, αν και μετά από ένα σημείο δεν βοήθησε, ο Ντένμον έχει καλό σουτ και πάει λέγοντας. Ο Ρίβερς δεν συνεχίζει στο ΟΑΚΑ και αυτό, που μένει, είναι να δούμε αν θα πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός σε αυτές τις θέσεις, αν αποκτήσει και τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ηδη στο γραφείο των «πράσινων» προπονητών στο ΟΑΚΑ τα σχέδια δίνουν και παίρνουν, όπως και οι προτάσεις απο τους ατζέντηδες. Περιπτώσεις Ουίμς και Νάναλι αποκλείονται για οικονομικούς λόγους, ο Πασκουάλ θα κοιτάξει να βρει έναν... καινούριο Τζέισι Κάρολ. Σε νεαρότερη ηλικία, βέβαια, και πολύ πιο φθηνό από τον εξαιρετικό σουτέρ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι πρώτες κινήσεις Μπλατ – Τι αποφάσισε για Σπανούλη και «Παπ» - Ποιον ψηλό τσεκάρει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags