Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι δεν πάει πουθενά - Μόνο αυτός έπαιξε - Γκρίνια για Πασκουάλ - Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος
| 2018-10-26 23:36:00

Έτσι δεν πάει πουθενά - Μόνο αυτός έπαιξε - Γκρίνια για Πασκουάλ - Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος

του Pick n' Scroll
Έτσι δεν πάει πουθενά - Μόνο αυτός έπαιξε - Γκρίνια για Πασκουάλ - Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος

Γιατί δεν τραβάει ο ΠΑΟ. Ζόρια για τον Καταλανό. Έρχονται εξελίξεις;

Ο Παναθηναϊκός έχασε το πιο δυνατό του σημείο, που είναι η έδρα, το βράδυ της Παρασκευής, όταν και ηττήθηκε από την Ζαλγκίρις με 83-87.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν εκείνος, που κέρδισε την παρτίδα από τον Τσάβι Πασκουάλ και έτσι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον με 2 νίκες και 2 ήττες.

Οι Λιθουανοί ήταν εκείνοι, που έδειξαν καλύτερη εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά στο τέλος του σαραντάλεπτου ο Καλάθης είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Αστόχησε, όμως, μόνος του σε τρίποντο και το παιχνίδι πήγε στη παράταση.

Εκεί η Ζαλγκίρις είχε πιο καθαρό μυαλό και πήρε τους δύο πολύτιμους βαθμούς. Πήρε παράλληλα και το αίμα της πίσω, καθώς είχε χάσει στο ΟΑΚΑ, πέρυσι, σε ανάλογο αγώνα.

Ο Καλάθης ήταν μοιραίος στο τέλος του σαραντάλεπτου, αλλά και ο μοναδικός, που ξεχώρισε πραγματικά για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Ο ηγέτης των Πρασίνων είχε 22 πόντους με 5/9 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 3/8 βολές και 5 ασίστ.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Παναθηναϊκός ήταν μέτριος για ένα ακόμη παιχνίδι. Δεν παίζει κυριαρχικό μπάσκετ και το πλήρωσε ήδη κόντρα σε δύο ομάδες, που δεν είναι καλύτερές του.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν ευρωπαϊκή υπέρβαση, αλλά με αυτή την εικόνα, που δείχνουν, δύσκολα θα τα καταφέρουν. Ο Πασκουάλ δέχεται πλέον ανοιχτή κριτική και μένει να δούμε τι θα γίνει, αλλά και πως θα βελτιώσει τα πράγματα. Και όλα αυτά, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει ευνοϊκό πρόγραμμα στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας.

Μένει να δούμε και την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που τόσο πολλά έχει επενδύσει σε αυτή την ομάδα, βλέπει, όμως, το ξεκίνημά της να μην είναι εναθρρυντικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έγκλημα» με απίστευτα εκατομμύρια στον ΠΑΟ - Πάνω από 30 - Παραμιλάνε όλοι, δε το «χωνεύουν»

Το πρώτο «αίμα»: Έρχεται χρυσή πώληση στον Παναθηναϊκό - Γερή μπάζα με «λεφτάρες»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags