Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτά να πει ο Μάνος στον Μαρτίνς - Τα καλύτερα χαφ ο Ολυμπιακός - Χαμός για τον... Μπουζούκοφ
| 2018-11-11 17:56:00

Αυτά να πει ο Μάνος στον Μαρτίνς - Τα καλύτερα χαφ ο Ολυμπιακός - Χαμός για τον... Μπουζούκοφ

του Κωστή Ραπτόπουλου
Αυτά να πει ο Μάνος στον Μαρτίνς - Τα καλύτερα χαφ ο Ολυμπιακός - Χαμός για τον... Μπουζούκοφ

Βάφουμε ασπρόμαυρο τον Λευκό Πύργο για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός δεν κρίνεται με τον Λάζαρο σέντερ φορ. Αν και έτσι όπως έγιναν τα φορ του Ολυμπιακού, μόνο εκεί μπορεί να παίξει ο Λάζαρος. Δεν μπορεί λόγω βιολογικής κατάπτωσης να παίξει στην πλευρά και να κάνει μεγάλες διαδρομές.

Αν ήμουν ο Μάνος θα χτυπούσα στα αποδυτήρια την πόρτα του προπονητή και θα του έλεγα «Φίλε, μια φορά σε έσωσα με τον Λεβαδειακό και άλλη μια φορά με τον Απόλλωνα. Αν δεν ήμουν εγώ με τον Απόλλωνα, μπορεί και να μη μιλούσαμε τώρα. Απαιτώ μεγαλύτερο σεβασμό». Ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι θα παίξει με τρία στόπερ, αν βάλει τον Λάζαρο στην κορυφή της επίθεσης θα χαθεί μέσα στο πλήθος.

Ο Ολυμπιακός έχει φανταστικά χαφ. Η συνύπαρξη των Νάτχο, Φορτούνη και του πολύ καλού Καμαρά, αποτελούν την τριάδα των καλύτερων χαφ στην Ελλάδα. Έχει πρόβλημα στους στόπερ, καθώς ο Σισέ είναι καλός ψηλά αλλά ψιλοτσουρούκας με την μπάλα κάτω και ο Βούκοβιτς είναι αργός. Ο Ολυμπιακός όμως δεν θα πάρει πρωτάθλημα γιατί πονάει στη θέση 9.

Έχει παίκτη για τη θέση 9, αλλά τον κρατάει στον πάγκο: Τον Μάνο που θα μπορούσε να κάνει πολλά γκολ αν τον είχε μόνιμο φορ, να παίζει παιχνίδια. Έχει τεχνική, ταχύτητα, εκτέλεση, αλλά τον λένε Μάνο και τον βλέπουν για τον πάγκο.

Όπως και ο Μπουζούκης αν λεγόταν Μπουζούκοφ και ήταν Σέρβος, 19 ετών, θα μιλούσαν όλοι για το νέο μεγάλο αστέρι. Έτσι όπως είδα τον Παναθηναϊκό με τα τρία στόπερ και δεκάρι τον Μπουζούκη, θα είναι πολύ ανταγωνιστικός.

Δεν θα επαναλάβει το λάθος της Τούμπας ο Δώνης, να την δει δηλαδή Μουρίνιο. Το διόρθωσε το λάθος ο Δώνης, την πλήρωσε ο Ουζουνίδης και είναι πιθανό να την πληρώσει και ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Με αυτά και με αυτά βάφουμε ασπρόμαυρο τον Λευκό Πύργο, για να είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα που θα κατακτήσει ο ΠΑΟΚ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags