Facebook Pixel Euroleague - Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Σπανούλης οδηγεί τους Πειραιώτες, μόνιμη αναταραχή στον ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2018-12-20 23:18:00

Άλλο Παναθηναϊκός κι άλλο Ολυμπιακός - Πού να έρθει και ο παικταράς από το ΝΒΑ - Έτσι απογειώνεται

του Pick n' Scroll
Άλλο Παναθηναϊκός κι άλλο Ολυμπιακός - Πού να έρθει και ο παικταράς από το ΝΒΑ - Έτσι απογειώνεται

«Όργια» από τον Σπανούλη. Αυτός «φτιάχνει» τον Μπλατ.

Euroleague - Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στον Παναθηναϊκό η λέξη αναταραχή αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, στον Ολυμπιακό ισχύει το άκρως αντίθετο. Οι Πειραιώτες, δύο μέρες μετά τον θρίαμβο στην Βαρκελώνη, καθάρισαν σαν αυγό την Κανάρια (98-77) και βλέπουν να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο ο στόχος της εισόδου στην πεντάδα.

Είχαν υψηλή ενέργεια, έπαιξαν ολοκληρωμένο μπάσκετ και είχαν έναν Σπανούλη, βγαλμένο από τα παλιά. Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού άγγιξε το τέλειο, από την στιγμή, που σε 21 λεπτά συμμετοχής είχε 21 πόντους με 3/4 δίποντα, 4/5 τρίποντα και 3/3 βολές. Είχε επίσης 8 ασίστ και μόλις 1 λάθος.

Αλλά ουδείς παίκτης από την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ υστέρησε. Ο καθένας έκανε πάνω, κάτω αυτό, που έπρεπε, ώστε να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Γκραν Κανάρια. Η τελευταία είχε πέντε νίκες πριν από το τζάμπολ και στο ΣΕΦ δεν είχε τίποτα να χάσει. Επεσε, όμως, σε έναν σοβαρό και συγκεντρωμένο Ολυμπιακό και δεν μπόρεσε να αντέξει.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν πλέον περίπου όπως θέλουν και είναι αισιόδοξοι για την συνέχεια. Το ότι πάνε πολύ καλά, δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρουν παίκτη. Θα πάρουν και μάλιστα σίγουρα γκαρντ, αφού ο Μπλατ ξέρει καλύτερα από όλους ότι όσο περνάει ο καιρός η κόπωση θα γίνεται μεγαλύτερη, ενώ πάντα στο πρόγραμμα υπάρχουν και οι τραυματισμοί. Και βέβαια ο Ολυμπιακός θα παλέψει για διάκριση, όχι με την Γκραν Κανάρια και την Νταρουσάφακα, αλλά με τα μεγαθήρια, με την Ρεάλ, την Φενέρ και την ΤΣΣΚΑ.

Οι Πειραιώτες περιμένουν τις εξελίξεις στο ΝΒΑ, να μείνουν κάποιοι παίκτες ελεύθεροι, και στη συνέχεια θα πάρουν τις αποφάσεις τους για τον γκαρντ, που θα αποκτηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ερυθρόλευκη «πρόκληση» για τον νέο προπονητή του ΠΑΟ – Σχόλιο-φωτιά, θα γίνει… χαμός στα ντέρμπι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags