Facebook Pixel Ολυμπιακός – Euroleague: Δεν ήταν μόνο ο Παπανικολάου - Τι έγινε με Σπανούλη
Μπάσκετ
| 2019-01-08 23:38:00

Δεν ήταν μόνο ο «Παπ» - «Έφαγε» Μιλουτίνοφ - Τι έγινε με Σπανούλη - Φωνάζουν οι Ολυμπιακοί

του Pick n' Scroll
Δεν ήταν μόνο ο «Παπ» - «Έφαγε» Μιλουτίνοφ - Τι έγινε με Σπανούλη - Φωνάζουν οι Ολυμπιακοί

«Τρελαμένος» ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ατάκες-φωτιά μετά τη νίκη.

Ολυμπιακός – Euroleague: Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε το παρελθόν του, όταν έκανε τρομερές ανατροπές και έκανε μεγάλες νίκες.

Η Μπασκόνια ήταν εκείνη, που την πάτησε και έχασε έτσι μία μοναδική ευκαιρία για μία τεράστια νίκη. Στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα οι παίκτες της δεν έκαναν φάουλ και ο Κώστας Παπανικολάου τους τιμώρησε. Εβαλε ένα τρίποντο από αυτά, που δεν μπαίνουν εύκολα (δείτε το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ), και οδήγησε έτσι τον Ολυμπιακό στην παράταση και εν τέλει στη σπουδαία νίκη με 91-87.

Γιατί ο Παπανικολάου έκανε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της καριέρας του. Δεν είναι μόνο ότι σημείωσε το μεγάλο τρίποντο. Είναι ότι έκανε πάρα πολλά πράγματα σε άμυνα και επίθεση, και σαφώς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με 22 πόντους και 6 ριμπάουντ. 


 

Πάντως, σπουδαίος ήταν και ο Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος αναπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το κενό του απόντα λόγω πυρετού, Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Αμερικάνος σέντερ για λίγο έχασε το νταμπλ νταμπλ με 23 πόντους και 9 ριμπάουντ. Το βασικότερο, όμως, είναι ότι «μίλησε» στην τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη μεγάλη αυτή νίκη, παίζοντας και πάλι χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα, καθώς και στη παράταση. Ο σούπερ σταρ των Πειραιωτών αλήθεια είναι, πάντως, ότι κόντρα στην Μπασκόνια δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι έπαιξε μόλις 11 λεπτά. 

Με αυτή τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» πλησιάζουν ακόμη περισσότερο στις θέσεις 4-5, που είναι ο μεγάλος τους στόχος. Αλλά ο κόσμος τους ανησυχεί πλέον, θεωρώντας ότι η ομάδα τους δεν θέλει μόνο γκαρντ, αλλά και ψηλό. Ανησύχησαν, βλέποντας τον Ολυμπιακό χωρίς Μιλουτίνοφ να έχει μεγάλα προβλήματα απέναντι στους ψηλούς των Βάσκων.

«Τι θα γίνει δηλαδή με την Ρεάλ, την Φενέρ και την ΤΣΣΚΑ, αν έχουμε πρόβλημα με τον Μιλουτίνοφ;» λένε και ξαναλένε. Προς το παρόν, πάντως, η ομάδα τους πάει για γκαρντ και δεν θα αργήσει να τον αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξέλιξη-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Φεύγει και δεύτερος από το Λιμάνι - Γιατί τον... διώχνει ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags