Facebook Pixel Φωτιά και λαύρα η Ελεονώρα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-11 15:51:00

Φωτιά και λαύρα η Ελεονώρα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά και λαύρα η Ελεονώρα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Από νωρίς το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη ανεβάζει το θερμόμετρο στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντας μας να πέφτουμε με τα μούτρα στη… μελέτη! Ο sportdog σας παρουσιάζει την εντυπωσιακή παρουσιάστρια, η οποία παραδέχθηκε πως βλέπει τσόντες.

Η Ελεονώρα γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1978 (33 ετών) στην Αθήνα και ζει στο Παλαιό Φάληρο. Έχει ύψος 1,71μ. και βάρος 60 κιλά. Έχει σπουδάσει γαλλική φιλολογία, αλλά την κέρδισε η δημοσιογραφία.

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στο δελτίο ειδήσεων του Alter. Το 2005 έκανε το μεγάλο βήμα, καθώς αποδέχθηκε πρόταση του ΑΝΤ1 και έγινε η παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής «Πρωινός Καφές», μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη για τον Alpha.

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα παρουσίασε και μία βραδινή εκπομπή στο ίδιο κανάλι, το «Απόψε κερνάμε εμείς», το οποίο όμως, δεν έτυχε ιδιαίτερης επιτυχίας και σταμάτησε σύντομα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2007-08 αντιμετώπισε προβλήματα υγείας και απείχε για σχεδόν δύο μήνες από την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ».

Και κάπως έτσι τελείωσε η σταδιοδρομία της στην εν λόγω εκπομπή και η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1. Τον Αύγουστο του 2008 συμφώνησε να συνεργαστεί με το Star και να παρουσιάσει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού «Πρωινή Μελέτη», που έχει κερδίσει το κοινό, καθώς και τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Στις 20 Μαρτίου θα την δούμε για δεύτερη φορά να χορεύει (το είχε κάνει στα Playmate 2009), καθώς θα συμμετάσχει στο «Dancing with the Star 2».

«Με την εμφάνισή μου δεν έχω καμία ανασφάλεια – ούτε συγκριτικά με κάτι άλλο ούτε σε σχέση με τον εαυτό μου. Έχω κάνει ένα μποτοξάκι λόγω ενός προβλήματος που έχω με ημικρανίες, αλλά πιστεύω ότι, αν κάποια στιγμή το νιώσω, θα κάνω και πλαστική. Δε θα ‘χα κανένα πρόβλημα. Χίλιες φορές πάντως να είσαι μια καλοδιατηρημένη μεγάλη γυναίκα από μια γυναίκα που μπεμπεκίζει, κάνοντας πλαστικές για να κρύψει χρόνια που όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν», έχει δηλώσει με ειλικρίνεια η Ελεονώρα.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, πρόσφατα ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Γιάννη Ολζιέρκσι, αν και το ζευγάρι είχε ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους πριν από πολλούς μήνες. Η ίδια ήταν καλεσμένη για δεύτερη φορά φέτος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και έβαλε τέλος στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να επανασυνδέεται με τον πρώην της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε επί λέξει: «Δεν είμαι και Πυθία, ούτε έχω πάει σε καφετζού για να δω το μέλλον, ωστόσο όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, δεν χωρίζει για να τα ξαναβρεί». Σε άλλη της συνέντευξη δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει πως έχει φάει κέρατο: «Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Στην απιστία είμαι σκύλα, δεν ακούω καν δικαιολογία. Όταν ήμουνα μικρότερη, με είχαν απατήσει, έχω φάει εφάπαξ κέρατα, από έναν άνθρωπο, για όλη μου τη ζωή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags