Facebook Pixel Ναταλία Δραγούμη on Top! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-30 12:40:00

Ναταλία Δραγούμη on Top! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ναταλία Δραγούμη on Top! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ναταλία Δραγούμη είναι μια σέξι ηθοποιός που ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό, ενώ μέσα από την συμμετοχή της στο «Dancing», αποδεικνύει πως είναι και εξαιρετική χορεύτρια. Ο sportdog σας την παρουσιάζει…

Η Ναταλία είναι απόγονος του Στέφανου Δραγούμη και κόρη του βυζαντινολόγου και μουσικού Μάρκου Δραγούμη, ενώ ο αδερφός της Φίλιππος είναι ο ιδρυτής του Ελληνικού Κέντρου Προστασίας Άγριων Ζώων στην Αίγινα και μέλος της κεντρικής επιτροπής των Οικολόγων πράσινων.

Η Ναταλία Δραγούμη πέρασε τα παιδικά της χρόνια σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή των Ανακτόρων, Ρηγίλλης και Βασιλέως Γεωργίου. «Ήμασταν πολυμελής οικογένεια, οπότε μέναμε σε ένα από αυτά τα παλιά αθηναϊκά ευρύχωρα διαμερίσματα με τα ξύλινα πατώματα και τα πολύ ψηλά ταβάνια», εξηγεί η ίδια.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός αποφάσισε να ακολουθήσει την μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική. Φοίτησε στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και συνέχισε τις σπουδές της στο Παρίσι, στο ατελιέ του Ανδρέα Μουτσινά.

Έχει δουλέψει πολλά χρόνια στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο πραγματοποιώντας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, ενώ στο βιογραφικό της μετρά και συμμετοχές σε παραγωγές του εξωτερικού.

Μερικές από τις σειρές που πρωταγωνίστησε είναι: «Μάνα είναι μόνο μία» (1991), «Πειρασμός» (1995), «Απαγορευμένη αγάπη» (1998), «Ουδέν πρόβλημα» (2000), «Σαν γλυκό του κουταλιού» (2005), «Για την καρδιά ενός αγγέλου» (2007), «Η εξαφάνιση» (2008), ενώ το σίριαλ «Doctor Roulis» (2009) του Χάρη Ρώμα κόπηκε γρήγορα. Στον κινηματογράφο την είδαμε πρόσφατα στο «I love Karditsa» (2010) και μας άρεσε πολύ.

Η Ναταλία συμμετέχει αυτό τον καιρό στο «Dancing with the Stars 2» και έχει ακούσει τα εξ αμάξης από τις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές για το μυώδης σώμα της. Στο δεύτερο live του show βρέθηκε ένα βήμα πριν την αποχώρηση, αλλά την γλίτωσε, καθώς την χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε η Νίκη Ξάνθου.

Επίσης, ενδέχεται να την δούμε στο μέλλον και στην παρουσίαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει με το κανάλι του ΣΚΑΪ για μία περιηγητική εκπομπή («Γευστικές διαδρομές»), που θα περιλαμβάνει συνταγές μαγειρικής, αλλά παλιές και ξεχασμένες. Η Ναταλία πρόκειται να γυρίσει όλη την Ελλάδα, καβάλα στην μηχανή της.

Η Ναταλία αγαπάει τον αθλητισμό και προσπαθεί πάντα μέσα στην εβδομάδα, τουλάχιστον δύο με τρεις φορές, να εξασφαλίζει χρόνο για personal training. «Η αγάπη της για την άθληση κρατάει χρόνια», έχει αποκαλύψει στενός της φίλος. Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς, που διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο και έχουν δύο παιδιά, την Κλειώ και τον Φίλιππο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags