Facebook Pixel Αλάνα απλά, είσαι μία Θεά! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-06-05 01:35:00

Αλάνα απλά, είσαι μία Θεά! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Αλάνα απλά, είσαι μία Θεά! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Επειδή, σύμφωνα με το ημερολόγιο και όχι με τον καιρό, βρισκόμαστε ήδη στην καλοκαιρινή περίοδο, για σήμερα επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε την Αλάνα Μπλάντσαρντ που… ζει στην θάλασσα και έχει μάθει να κυκλοφορεί μόνο με μαγιό.
 

Η Αλάνα Μπλάντσαρντ είναι Αμερικανίδα σέρφερ και θεωρείται μία από τις καλύτερες του κόσμου και μάλλον δικαίως, καθώς έχει κατακτήσει πάρα πολλά σχετικά βραβεία. Η 21χρονη γεννήθηκε στην Χαβάι στις 5 Μαρτίου το 1990 και από πάρα πολύ μικρή ανακάλυψε την μαγεία της θάλασσας.

Επειδή λοιπόν είχε… τρέλα με την θάλασσα, αποφάσισε να κάνει την τρέλα της επάγγελμα και να γίνει σέρφερ. Εδώ και πολλά χρόνια λοιπόν, περνάει ατελείωτες ώρες μέσα στο νερό και πληρώνεται από αυτό μέσω των χορηγών της, που δεν είναι και λίγοι.

Η Αλάνα άλλωστε δεν είναι καμία… τυχαία. Έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό «TWSURF» ως η «πιο καυτή σέρφερ του κόσμου», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει, εμμέσως, και σε ταινία. Η Μπλάντσαρντ είχε βρει λιπόθυμη στο νερό την Μπέτανι Χάμιλτον, επίσης σέρφερ, η οποία είχε χάσει το χέρι της από επίθεση καρχαρία. Μαζί με άλλα δύο άτομα κατάφερε να την κρατήσει ζωντανή και να την βγάλει στην παραλία, παρά το πολύ αίμα που είχε χάσει. Η συγκεκριμένη ιστορία είχε γίνει και ταινία. Πρόκειται για το «SoulSurfer», όπου την Αλάνα είχε υποδυθεί η κόρη του Τζακ Νίκολσον.

Απολαύστε την:

 

 

 

 

ALANA BLANCHARD from Jon Hechtkopf on Vimeo.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags