Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιουλία Καλλιμάνη: Απέδειξε πώς αυτή είναι η νικήτρια του περσινού «Τhe Voice» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2018-10-16 19:08:00

Ιουλία Καλλιμάνη: Απέδειξε πώς αυτή είναι η νικήτρια του περσινού «Τhe Voice» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ιουλία Καλλιμάνη: Απέδειξε πώς αυτή είναι η νικήτρια του περσινού «Τhe Voice» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτελεί αναμφισβήτητα το Next Big Thing στα μουσικά δρώμενα.

Η Ιουλία Καλλιμάνη, που τη γνωρίσαμε μέσα από τη περσινή συμμετοχή της στο «The Voice», όπου και ξεχώρισε με το ταλέντο της, βγαίνοντας από το talent show, κατάφερε να αποδείξει, πώς είχε όλο το πακέτο, για να αναδειχθεί και να παραμείνει, στα ελληνικά μουσικά δρώμενα. Ούσα στη συνείδηση του κόσμου, η περσινή μεγάλη «νικήτρια» του μουσικού talent show, η Ιουλία Καλλιμάνη, χάραξε μία μουσική πορεία, με γερές βάσεις, που τη χρίζουν νικήτρια σε αυτό που αγαπάει να κάνει, με μεράκι. 

Έχοντας στο πλούσιο βιογραφικό της, και δύο σπουδαία ντουέτα, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (Αξίζω), αλλά και με τον BO (20 χρονών), η είσοδός της στην δισκογραφική οικογένεια της Sonar Music, εκτόξευσε στα ύψη τις μουσικές μετοχές της, καθεριώνοντάς τη πλέον, ως το νέο ταλαντούχο «αίμα» του μουσικού πενταγράμμου. Διαθέτοντας μία μοναδικής λαϊκής χροιάς φωνή, η Ιουλία Καλλιμάνη, πήρε στα «χέρια» της, το τραγούδι «Φωτιές» που έγραψε για εκείνη ο μετρ των επιτυχιών Βασίλης Δήμας, και το απογείωσε, με τον κόσμο να το έχει πραγματικά λατρέψει, ξεπερνώντας ήδη το 1.000.000 views στο Youtube!

H Ιουλία Καλλιμάνη, που αποτελεί αναμφισβήτητα, το Next Big Thing στα μουσικά δρώμενα, αυτή την περίοδο, ανάβει «Φωτιές» στην πίστα του Βοτανικού, στο πλευρό του Μάκη Δημάκη, του Αντύπα, του Βασίλη Δήμα και της Ραλλίας Χρηστίδου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags