Facebook Pixel Πάλι ψώνια από Νέα Σμύρνη;
Life
| 2011-02-18 23:55:00

Πάλι ψώνια από Νέα Σμύρνη;

Πάλι ψώνια από Νέα Σμύρνη;

Φήμες για συμφωνία της ΑΕΚ με Κοντοέ!

Tο φλερτ της ΑΕΚ με τον Γιάννη Κοντοέ είναι γνωστό εδώ και καιρό. Ο 25χρονος αμυντικός του Πανιωνίου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στον Μανόλο Χιμένεθ από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη, στις 31 του περασμένου Οκτωβρίου.

Έκτοτε, ο «κυανέρυθρος» δεξιός μπακ έχει βρεθεί στο «μικροσκόπιο» της «Ενωσης», η οποία παρακολουθούσε την πορεία του. Η ανάγκη ενίσχυσης στα άκρα της άμυνας είναι δεδομένη και ήδη από τον Ιανουάριο η διοίκηση κοιτούσε περιπτώσεις παικτών προκειμένου να αποκτηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από τη στιγμή που ο Χιμένεθ είχε ανάψει το «πράσινο φως» και έχει τα χαρακτηριστικά που ζητάνε στην ΑΕΚ («ελεύθερος» το καλοκαίρι και Ελληνας), οι διοικούντες δεν ήθελαν να χρονοτριβούν. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, την Παρασκευή (18/2) υπήρξε επαφή ανάμεσα στην «Ενωση» και την πλευρά του παίκτη για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για 3ετή συνεργασία.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν, έδωσαν τα «χέρια» για το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους «κυανέρυθρους» και μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εξασφαλίστηκε και η υπογραφή του παίκτη, ο οποίος μπορεί, πλέον, να λογίζεται «κιτρινόμαυρος» για την επόμενη σεζόν.

Φυσικά αυτή η εξέλιξη θα διαψευσθεί και από τις δύο πλευρές εν όψει του επικείμενου ματς ΑΕΚ - Πανιωνίου την Κυριακή (20/2, 19:30) στο ΟΑΚΑ, για την 23η αγωνιστική και με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα είναι ακόμα σε εξέλιξη και ο παίκτης ανήκει στο δυναμικό των «κυανέρυθρων».

ΠΗΓΗ: www.sentragoal.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags