Facebook Pixel Ντάνι και κάτω! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-26 20:12:00

Ντάνι και κάτω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντάνι και κάτω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς Ηρακλής-Ξάνθη στο Καυτατζόγλειο. Οι ακρίτες προηγούνταν από το 3’ ο «γηραιός» όμως κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με το γκολ του Ντάνι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η ομάδα της Θράκης ήταν πολύ τυχερή, γιατί κατάφερε να προηγηθεί με το καλησπέρα, αφού στο τρίτο λεπτό του αγώνα ο Καζάκης πέτυχε με κεφαλιά το 0-1. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους στα καρέ των ακρίτων, αλλά τους έλειπε η ουσία. Πάντως οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες από στημένες φάσεις παρά από οργανωμένες επιθέσεις.

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ της Ξάνθης, καθώς ο «γηραιός» δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια ούτε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 93’ όμως ο Ντάνι κατάφερε να ισοφαρίσει και ο Ηρακλής γλίτωσε τη ροπαλιά, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας…
 

To film του αγώνα

90+4' ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ!

90' +3' Γκολ για τον Ηρακλή:Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Καϊτά έβγαλε πάσα στον καλυπτόμενο Ντάνι, που ήταν μόνος μέσα στην μεγάλη περιοχή και έφερε το ματς στα ίσα.

 

90' Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις

72' Καλό σουτ του Επαλέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Γιακούποβιτς θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα διώξει σε κόρνερ.

58' Αποβολή του Φλίσκα με δεύτερη κίτρινη για το μαρκάρισμα πάνω στον Ντάνι!

52' Σουτ του Ντάνι, η μπάλα πέρασε άουτ!

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

45' Λήξη ημιχρόνου

27' Λάθος διώξιμο του Γκσπούρνινγκ, ο Λίμα έγινε αποδέκτης της μπάλας σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης πρόλαβε να γυρίσει και να αποσοβήσει το γκολ.

12' Διαμαρτυρίες του Ηρακλή που ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Αντεφέμι!

9' Ευκαιρία, για τον Ηρακλή, ο Μάρα πέρασε τον Γκσπούρνινγκ, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ από πλάγια θέση δεξιά .

3’ Γκολ για την Ξάνθη. Ο Κομεσίδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Καζάκης με κεφαλιά στην αντίθετη γωνία άνοιξε το σκορ με το "καλημέρα".

1' Έναρξη αγώνα

Ηρακλής (Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής (70' Καϊτά), Χοσέμι, Αραμπατζής (64' Μαχόπ), Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (81' Ρόπλες), Πίτου, Μάρα, Ζερκά, Επαλέ

Skoda Ξάνθη (Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Αντεφέμι (60' Βάλλας), Γκλέισον, Κωστούλας, Μπόατενγκ, Πόι, Καζάκης (75' Καζάκης), Φλίσκας, Στιούαρτ, Κατόνγκο (64' Κιντάνα)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags