18/03/11 - 11:38

Παρέμβαση εισαγγελέα για Καλόπουλο!

Αναφορά που ισοδυναμεί με δίωξη προς τον διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού έχει ασκήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Μ. Αντωνακάκης.

Παρέμβαση εισαγγελέα για Καλόπουλο!
39.944views 0shares

Ο κ. Αντωνακάκης στην αναφορά του θεωρεί ότι ο διαιτητής του ντέρμπι έχει υποπέσει σε εσκεμμένες παραλείψεις στη συμπλήρωση του φύλλου αγώνα, στο οποίο παράλειψε να κάνει αναφορά στην εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού και στα επεισόδια που προκάλεσαν με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ως γνωστόν, ο κ. Καλόπουλος στο φύλλο αγώνα έγραψε ότι «φίλαθλοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν».

Η αναφορά απευθύνεται στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας από το οποίο ζητείται να επιληφθεί και να παραπέμψει την υπόθεση στην πειθαρχική επιτροπή, τονίζοντας ότι για πλημμελή σύνταξη φύλλου αγώνα από τον διαιτητή προβλέπεται από τον ΚΑΠ η ποινή ενός μήνα.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημανθεί ότι η ΕΠΟ έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο Δ. Καλόπουλος αλλά και οι βοηθοί του, ο τέταρτος και παρατηρητής διαιτησίας του ντέρμπι θα μείνουν εκτός ορισμών μέχρι τη λήξη της σεζόν, ποινή που υπερκαλύπτει αυτή που προτείνει ο ποδοσφαιρικό εισαγγελέας.

Υπενθυμίζεται δε ότι η πρώτη αναφορά (δίωξη) σε διαιτητή έγινε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Ανδρέα Φάκο, προς τον Τάσο Κάκο επειδή δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα για τον τρόπο που πανηγύρισε ο Μήτρογλου το γκολ που πέτυχε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Όμως, η Σούπερ Λίγκα ουδέποτε συζήτησε το θέμα δείχνοντας τον προσήκοντα σεβασμό στο θεσμό του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα…

Πηγή: soccerplus.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ