Facebook Pixel Ο Μπλάνκο μαδάει τη μαργαρίτα!
Life
| 2011-03-19 17:44:00

Ο Μπλάνκο μαδάει τη μαργαρίτα!

Ο Μπλάνκο μαδάει τη μαργαρίτα!

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για το γεγονός ότι ο Αργεντινός σέντερ φορ ζήτησε παράταση προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ

Παραμονές του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, ο κορυφαίος σκόρερ της ΑΕΚ την τελευταία τετραετία Ισμαελ Μπλάνκο φρόντισε να κρατήσει τις αποστάσεις του από την Ενωση ζητώντας και εξασφαλίζοντας περισσότερο χρόνο για να δώσει την απάντησή του στην πρόταση της ΠΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2013.

Ο 28χρονος επιθετικός είχε λάβει τελεσίγραφο από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σταύρο Αδαμίδη να δώσει την απάντησή του ως σήμερα (Παρασκευή 18/3) για το αν αποδέχεται να παραμείνει στην ομάδα για επιπλέον δύο σεζόν αντί 630.000 ευρώ ετησίως σε πάγιες απολαβές, ωστόσο ο εκπροσωπός του αιτήθηκε παράταση της προθεσμίας.

Ο αργεντινός εκπρόσωπος του «Ζορό» κ. Γουστάβο Οναϊντίνια απέστειλε το βράδυ της Πέμπτης σχετικό email στο διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, ζητώντας του υπομονή μερικών ημερών, συγκεκριμένα ως το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Απριλίου. «Θα έρθω στην Ελλάδα για να τα συζητήσουμε όλα από κοντά, έτσι θα μπορούμε να συνεννοηθούμε καλύτερα, γι αυτό σου ζητώ να μας δώσεις περιθώριο μερικών ημερών» ήταν το αίτημα του ατζέντη του Μπλάνκο το οποίο ο κ. Αδαμίδης έκανε αποδεκτό.

Διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν θα υπάρξει άλλη υποχώρηση από πλευράς ΑΕΚ και ξεκαθαρίζοντας ότι αν η ΠΑΕ δεν λάβει οριστική απάντηση ως τη λήξη της νέας προθεσμίας, τότε θα αποσύρει την πρότασή της προς τον αργεντινό επιθετικό.

Στην Ενωση από τη μία θεωρούν λογικό το αίτημα του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή αναγνωρίζοντας ότι και ο Μπλάνκο έκανε μεγάλη υπομονή περιμένοντας την πολυπόθητη πρότασης ανανέωσης.

Από την άλλη ωστόσο δεν κρύβουν και την ανησυχία τους ότι η συγκεκριμένη αναβολή μπορεί να σχετίζεται και με το ενδιαφέρον άλλων ομάδων με τις οποίες ο κ. Οναϊντίνια ενδεχομένως να διαπραγματεύεται. Αλλωστε έχει το δικαίωμα να το πράττει από την 1η του περασμένου Ιανουαρίου.

Μία από αυτές που ενδιαφέρονται για τον Μπλάνκο είναι και ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είπε προσφάτως σε συμπαίκτες του ότι «δεν θέλω να φύγω από την ΑΕΚ αλλά αν συμβεί αυτό είναι πολλές οι πιθανότητες να συνεχίσω σε άλλη ελληνική ομάδα».

Με το σκεπτικό αυτό άλλωστε ο «γκολεαδόρ» απέρριψε και τη δελεαστική ομολογουμένως πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας η οποία του προσέφερε τριετές συμβόλαιο αντί περίπου 750.000 ευρώ το χρόνο.

ΠΗΓΗ: www.tovima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags