Facebook Pixel «Με Δαλακούρα κάτι μπορεί να γίνει…»
Life
| 2011-03-24 20:23:00

«Με Δαλακούρα κάτι μπορεί να γίνει…»

«Με Δαλακούρα κάτι μπορεί να γίνει…»

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και ηγέτης της ORIGINAL, λέγοντας μεταξύ άλλων για τη φημολογούμενη εμπλοκή του Γιώργου Δαλακούρα πως «αν αξιοποιηθεί αυτή η υπόθεση, διότι έχει τα εχέγγυα, κάτι μπορεί να γίνει».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NOVA Σπορ FM:

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ: «Τι να πούμε για την κατάσταση στην ΑΕΚ. Πίκρα, πίκρα, πίκρα. Εγώ νομίζω ότι από άγνοια αντιδρά ο κόσμος έτσι. Πολλούς μήνες φωνάζουμε ότι η ΑΕΚ είναι υπό διάλυση, αλλά κανείς δεν θέλει να το καταλάβει. Είναι τόσο αλλοπρόσαλλη η κατάσταση, όσο η αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Από το αεροδρόμιο για τα πανηγύρια με τον ΠΑΟΚ στη ντροπή του «Καραϊσκάκη».

Για την άποψη μήπως είναι καλύτερος ο υποβιβασμός σε μικρότερες κατηγορίες: «Κανένας από τους φίλους ΑΕΚ δεν μπορεί να πει να πάει στην Γ’ και τη Δ’ Εθνική. Δεν γίνονται αυτά. Και ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ έχουν βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις. Η ΑΕΚ έχει αυτή την «ευχή και κατάρα». Να πρωταγωνιστεί πάντα στην Ελλάδα. Αυτά που γίνανε στο «Καραϊσκάκη» είναι απόρροια της μη συνεννόησης μεταξύ παικτών, προέδρου, Δημητριάδη.

Μπορεί να χάναμε, μπορεί να τρώγαμε 2-3 γκολ, αλλά όχι αυτό που έγινε. Αυτός ο διασυρμός είναι που έφερε τώρα όλα τα προβλήματα στην επιφάνεια. Δεν είναι σωστό ηθικά και ιστορικά η ΑΕΚ να πέσει. Εγώ δεν μπορώ να μην ελπίζω ότι έστω και «στο ΚΑΙ πέντε» θα βρεθεί κάποιος να δώσει το φιλί της ζωής στην ΑΕΚ».

Για τη λύση της λαϊκής βάσης: «Δεν υπάρχουν αυτά τα παραμύθια. Αυτό που πρέπει καταρχάς να γίνει είναι να βγει ξεκάθαρα και δημόσια ο Παππάς να μιλήσει, όχι σε γκαλά και ταβερνούλες. Αυτά που λένε οι πρόεδροι μετά τον Νικολαΐδη «να είμαστε τρίτοι και να είμαστε καλά», δεν μπορεί να τα δεχθεί ο κόσμος. Ο κόσμος την ΑΕΚ την έχει στο μυαλό του πρώτη. Αυτά δεν γίνονται με λαϊκή βάση.

Είδαμε τι έγινε και με το μπάσκετ που το πήρε ο λαός της ΑΕΚ. Περίπου 752 άνθρωποι έρχονται στο γήπεδο. Αυτά περί λαϊκής βάσης είναι «φούμαρα», δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Όταν τα λέγαμε εμείς, μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους. Αλλά τώρα που τα είδαμε και τα ζήσαμε, ξέρουμε πως δεν μπορούν να εφαρμοστούν».

Για τη λύση που βλέπει ο ίδιος: «Τι να λέμε, αφού δεν παραμείναμε στοιχισμένοι πίσω από τον Νικολαΐδη και αφού δεν κατάφερε ο ίδιος να εξαργυρώσει τη «λευκή επιταγή» που του έδωσε ο κόσμος, δεν ξέρω πώς θα το κάνουμε πια. Αλλά…. Αν δεν είχε κάνει Κολιάτσου-Παγκράτι το ΟΑΚΑ-ΓΑΔΑ, θα ήμασταν ακόμα στο πλάι του. Ό,τι και να κάνει η ORIGINAL, κάτι θα της λένε. Αν υποστηρίζει τον Νικολαΐδη, την κατηγορούν ότι «τα κάνει πλακάκια». Αν τον κριτικάρει, την κατηγορούν ότι «τον πολεμάει».

Δεν βλέπω πουθενά αυτούς τους ΑΕΚάρες. Ο Μητσάρας ο Μελισσανίδης -που είναι η μεγαλύτερη ελπίδα της ομάδας- έχει δώσει κάτι λίγες χιλιάδες ευρώ στην Ερασιτεχνική. Ο καθένας γράφεται στην ιστορία από τις πράξεις του. Στο τέλος θα γίνει σαν το μπάσκετ η ιστορία, από τότε που έφυγε ο Φιλίππου.

Εκτός κι αν ευδοκιμήσει μια περίπτωση, ας πούμε σαν αυτή του Δαλακούρα -που δεν είναι τυχαίος, βρισκόταν στη διοίκηση Μπάρλου. Αν αξιοποιηθεί αυτή η υπόθεση, διότι έχει τα εχέγγυα, κάτι μπορεί να γίνει. Αν δε γίνει κάτι τέτοιο μέχρι το καλοκαίρι, θα με παίρνετε πάλι τότε τηλέφωνο να σας λέω τις μ……ς που λέω τώρα.

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν θα πλησιάσει την ΑΕΚ, αν βλέπει ένα κλίμα τρομοκρατίας, αν βλέπει οπαδούς να κάνουν «ντου». Δεν θα πλησιάσει κανείς, το φωνάζω τόσο καιρό. Έτσι, μόνο ο Σταύρος Ψωμιάδης ή ο Τσακογιάννης μπορεί να γίνει πρόεδρος της ΑΕΚ. Και τότε να δω πόσο θα μας αρέσει».

Για τα όσα διαδραματίζονται στην ΠΑΕ: «Καλά κρασιά». Δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Υπάρχουν δύο μεγαλομέτοχοι εξαφανισμένοι και ένας οικονομικός διευθυντής που -το έχουμε πει κατ’ επανάληψη, αλλά και στον ίδιο- ότι δεν κάνει για πρόεδρος. Δεν υπάρχει ηγέτης στην ΑΕΚ από τότε που έφυγε ο Νικολαΐδης. Όσο για τη λύση να πάρει την ΑΕΚ ο λαός, εγώ αυτό που βλέπω είναι ένα: Ο λαός της ΑΕΚ δεν μπορεί ούτε καν να συντηρήσει την ομάδα χάντμπολ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags