Facebook Pixel Στοιχεία-σοκ για την υπόθεση Βασάρα
Life
| 2011-03-29 13:21:00

Στοιχεία-σοκ για την υπόθεση Βασάρα

Στοιχεία-σοκ για την υπόθεση Βασάρα

Ενα γεγονός της τελευταίας στιγμής φαίνεται ότι «πυρακτώνει» το ήδη εκρηκτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟ.

Δημοσιεύματα σε εφημερίδες και ιστοσελίδες εμπλέκουν τον ΠΑΟ και στην επίθεση του ξυλοδαρμού του Κ. Βασάρα τον Οκτώβριο του 2010, λίγες ώρες μετά το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

Η έρευνα της Αστυνομίας, σε συνεργασία με την ΕΥΠ, που ανέλαβαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση, έχει ολοκληρωθεί και καταγράφει ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης στον διευθυντή ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας και παρατηρητή του Τάσου Κάκου σ΄εκείνο το παιχνίδι (ΠΑΟ - Ολυμπιακός 2-1) , μεγαλοπαράγοντα ΠΑΕ!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο υλικό που έχουν συγκεντρώσει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και οι αστυνομικές αρχές για όσα έγιναν πριν από την επίθεση αλλά και έξω από το σπίτι της πεθεράς του κ. Βασάρα, στα Καμίνια, υπάρχουν διαπιστωμένες συνομιλίες, στο ημίχρονο του αγώνα, που έγιναν από το κινητό του συγκεκριμένου παράγοντα προς άνθρωπο της νύχτας με το παρωνύμιο «θαμνάκιας».

Από τα στοιχεία που συλλέχτηκαν, χάρη στη λειτουργία του υπερκοριού της ΕΥΠ, ενδεχομένως και με άρση τηλεφωνικού απορρήτου, με σκοπό ν' αποκωδικοποιηθούν οι «διαδρομές» συγκεκριμένων τηλεφωνικών αριθμών κινητών, τη νύχτα της 30ής Οκτωβρίου, επιβεβαιώθηκε πως αμέσως μετά την παραπάνω επικοινωνία, υπήρξε κλήση από τον «θαμνάκια» προς άτομο της προσωπικής φρουράς επώνυμου παράγοντα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κομβικό ρόλο στην επαφή του «θαμνάκια» με τον μεγαλοπαράγοντα έπαιξε άτομο που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας, στον Πειραιά.

Στη διάρκεια της διαδρομής (ΟΑΚΑ - Καμίνια) που ακολούθησαν οι δράστες, παρακολουθώντας το ταξί στο οποίο επέβαινε ο κ. Βασάρας, διαπιστώθηκαν πολλές τηλεφωνικές κλήσεις, με τον ενορχηστρωτή της επίθεσης να δίνει οδηγίες σχετικά με το πού να περιμένουν τον τέως διεθνή διαιτητή και πώς να ενεργήσουν...

Πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι στον σχετικό φάκελο περιλαμβάνεται και οπτικό υλικό από την επίθεση, χάρη σε κάμερα που υπάρχει σε, κοντινό, στο σπίτι της πεθεράς του κ. Βασάρα, βενζινάδικο.

Σύντομα θα σχηματιστεί δικογραφία και θα ξεκινήσει η δικαστική έρευνα.

Πηγή: Έθνος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags