Facebook Pixel Τι είχες… Κυριάκο μου, τι είχα πάντα!
Life
| 2011-01-01 11:55:00

Τι είχες… Κυριάκο μου, τι είχα πάντα!

Τι είχες… Κυριάκο μου, τι είχα πάντα!

Άργησε αλλά προσαρμόστηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στα γερμανικά δεδομένα της Μπουντεσλίγκα. Τα ποτά, τα τσιγάρα, τα ξενύχτια, όλα κομμένα.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα sport-fm.gr παραχώρησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, όπου μίλησε για την πορεία του στη Σάλκε, τον Ολυμπιακό και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Γερμανία.

Ωστόσο, όλο το ζουμί των δηλώσεών του έκρυβαν τα λόγια που είπε ο πρώην «ερυθρόλευκος» για την προσαρμοστικότητά του στη ξενιτιά και στη χώρα της Άνγκελα Μέρκελ.

«Στην αρχή ήταν δυσκολότερα, αλλά τώρα έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι. Δεν είναι σαν την Ελλάδα, μου λείπουν πολλά πράγματα που έκανα εκεί με τους φίλους και τους συμπαίκτες μου, όμως είμαι επαγγελματίας και ξέρω ότι αυτά είναι πράγματα με τα οποία πρέπει να συμβιβάζομαι», δήλωσε ο νεαρός Έλληνας παίκτης.

Τι είχες Γιάννη μου, τι είχα πάντα… Στη χώρα μας δηλαδή οι ποδοσφαιριστές παύουν να είναι αθλητές, δεν κάνουν θυσίες γι’ αυτό συνέχεια έχουμε νυχτοπερπατήματα… Το χειρότερο βέβαια είναι ότι παρασύρονται οι ξένοι, οι οποίοι θεωρούνται και επαγγελματίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags