Facebook Pixel Και μαθηματικά στη Β’!
Life
| 2011-04-10 20:54:00

Και μαθηματικά στη Β’!

Και μαθηματικά στη Β’!

Πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ η ΑΕΚ επικράτησε 3-2 της Λάρισας, η οποία αποχαιρετά και μαθηματικά τη Super League. Η «Ένωση» προηγήθηκε με τα γκολ των Μανωλα (2'), Λαγού (4', 19'), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μετίν (44') και τον Κουζέν (60').

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-0 στο 19', έκανε το 3Χ3 φέτος επί της Λάρισας με το τελικό 3-2 και έστειλε τους Θεσσαλούς και μαθηματικά στη Β' Εθνική.

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την ΑΕΚ με 4-2-3-1, έχοντας τον Μπαχά στην κορυφή της επίθεσης και τους Εντερ, Λαγό, Λυμπερόπουλο από πίσω. Ο Ισπανός προπονητής ήθελε από τους παίκτες του να μπουν δυνατά στο ματς αλλά μάλλον δεν περίμενε ούτε αυτός τόσο εντυπωσιακό ξεκίνημα. Τα γκολ των Μανωλά (2') και Λαγού (4') έκαναν αρκετά εύκολα τα πράγματα για την Ένωση, που με τον Λαγό αρκετά ορεξάτο και τον Γεωργέα να ανεβαίνει από πλάγια και να βοηθάει, πίεσε και για τρίτο γκολ.

Το βρήκε στο 19' ξανά με τον Λαγό και με το σκορ να πάει από τόσο νωρίς στο 0-3 το ματς φάνηκε να τελειώνει. Η Λάρισα, άλλωστε, ήταν εκτός τόπου και χρόνου, με τους οπαδούς της να βρίζουν τους πάντες και τα πάντα! Μέσα σε αυτό το κλίμα η ΑΕΚ διατήρησε εύκολα τον έλεγχο του παιχνιδιού, κυκλοφορούσε την μπάλα και έψαχνε την ευκαιρία για να σκοράρει ξανά. Αυτοί που τα κατάφεραν, όμως, ήταν οι Θεσσαλοί στο 44' με τον Μετίν, αποκτώντας κάποιες ελπίδες για τη συνέχεια.

Στο ημίχρονο ο Χιμένεθ αντικατέστησε τον Λυμπερόπουλο με τον Γκερέιρο και ο Κωστένογλου τον Κόζακ με τον Κατσιαρό. Η Λάρισα έδειξε διάθεση να πιέσει αλλά η ΑΕΚ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 50', με τον βοηθό πάντως να ακυρώνει το γκολ επειδή η μπάλα υποτίθεται ότι είχε βγει άουτ στο γύρισμα του Μπαχά για τον Νασούτι. Αντί να γίνει το 1-4 έγινε το 2-3 στο 60' με προβολή του Κουζέν, τον οποίο έχασε ο Νασούτι, για να αποκτήσει το ματς μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Οι δύο προπονητές έκαναν τις κινήσεις τους, με τον Μπερνς αντί του Εντερ για την Ένωση και τον Μπλάζεκ αντί του Πανκράτ για την Λάρισα, που δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγει μαζικά στην επίθεση για να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση. Οι παίκτες του Κωστένογλου ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν, όμως, ενώ όταν έκαναν την εμφάνιση τους και τα νεύρα ήρθε και η αποβολή του Βενετίδη στο 80' για χτύπημα εκτός φάσης στον Λαγό, ώστε να ολοκληρωθεί με αυτόν τον τρόπο το ματς στο οποίο οριστικοποιήθηκε η επιστροφή της Λάρισας στη Β' Εθνική...

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags