Facebook Pixel «Επόμενο βήματα να έρθουν φίλαθλοι και των δύο»!
Life
| 2011-04-17 01:12:00

«Επόμενο βήματα να έρθουν φίλαθλοι και των δύο»!

«Επόμενο βήματα να έρθουν φίλαθλοι και των δύο»!

Για την κόσμια ατμόσφαιρα των φιλάθλων του Ολυμπιακού μίλησε μεταξύ άλλων ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, κάτι που σχολίασε θετικά στη συνέντευξη Τύπου και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

"Κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι, το οποίο ήταν διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο. Το πιο σημαντικό ήταν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το παιχνίδι. Το επόμενο βήμα είναι να έρθουν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων. Κερδίσαμε, λόγω της πιεστικής άμυνας. Μπαίνουμε σε ρυθμό, με βάση την άμυνά μας.

Και στα τρία δεκάλεπτα είχαμε τα ίδια λάθη. Στο τέλος χάσαμε τη συγκέντρωση και δεχθήκαμε εύκολα καλάθια. Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα και δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Είχαμε 11 τρίποντα, που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δεν έχει λογική το γεγονός ότι επιχειρήσαμε 33 προσπάθειες.

Είχαμε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι, χάσαμε και τον Νεστέροβιτς, ενώ ο Σπανούλης ήταν 11 ημέρες χωρίς προπόνηση - με ενέσεις και θεραπευτική αγωγή. Βοήθησε όσο μπορούσε. Με τέτοια εμπειρία και τέτοιους παίκτες, χρειάζεται καλύτερη αντίδραση. Αυτό θα το βρούμε στις προπονήσεις", ήταν τα λόγια του τεχνικού των «ερυθρόλευκων».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags