Facebook Pixel Αποχαιρέτησε με τριάρα!
Life
| 2011-04-17 20:58:00

Αποχαιρέτησε με τριάρα!

Αποχαιρέτησε με τριάρα!

Την τελευταία του... παράσταση στη Super League έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε 3-1 του Πανιωνίου.

Ο Αστέρας κέρδισε στην Τρίπολη τον Πανιώνιο 3-1 κι αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τη Σούπερ Λιγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πουλίδο, που πέτυχε τα δυο γκολ των Αρκάδων. Ο Λαδάκης σημείωσε το τρίτο. Μείωσε στο τέλος ο Γκαλίτσιος για τους «κυανέρυθρους», που είχαν και δοκάρι!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν βαρύς λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης. Οι Αρκάδες ήλεγχαν το παιχνίδι και από νωρίς έδειξαν τις διαθέσεις τους να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στο 3’ ο Παναγόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ματούσιακ, ενώ μπλόκαρε την κεφαλιά του Μαρσέλο στο αμέσως επόμενο λεπτό. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 7’, με το σουτ του Πουλίδο μέσα από την περιοχή, αφού οι αμυντικοί του Πανιωνίου δεν έδιωξαν την μπάλα, να καταλήγει στα δίχτυα.

Ωστόσο, οι παίκτες του Δερμιτζάκη δε σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Έλληνας τεχνικός τους ζήταγε να μη ρίξουν την απόδοσή του. Αυτό το έκαναν στην πράξη και στο 15’ είχαν νέα ευκαιρία, με το σουτ του Μπαστία από πλάγια θέση να καταλήγει δίπλα από την εστία του Παναγόπουλου.

Τρία λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ των «κυανέρυθρων» είπε όχι στο πλασέ του Φρανκού και στο 26’ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη τους φάση στο παιχνίδι. Ο Μήτρογλου έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα κόντραρε κι έφτασε στον Κβιρκβέλια, του οποίου το σουτ πήγε στην αγκαλιά του Αναστασόπουλου.

Μια κεφαλιά του Γουνδουλάκη στο 39’ δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα, που στο 41’ πέτυχε το δεύτερο τέρμα. Ο Μάρτινς εκτέλεσε το φάουλ, ο Πουλίδο έπιασε ωραία την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον σύλλογο της Τρίπολης να προηγείται με 3-0!

Στο 44’ ο Φρανκού έβγαλε ωραία πάσα στον Λαδάκη και αυτός με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παναγόπουλο. Βέβαια, τα τρία γκολ δεν ήταν το μόνο αρνητικό για τον Πανιώνιο, αφού ο Τάκης Λεμονής είδε τον Σβέρκος να αποχωρεί με πρόβλημα στον προσαγωγό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags