Facebook Pixel «Όχι τέτοια ματς στα πλέι οφ»
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-17 21:41:00

«Όχι τέτοια ματς στα πλέι οφ»

«Όχι τέτοια ματς στα πλέι οφ»

Η εμφάνιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή ήταν ομολογουμένως κάκιστη! Οι δικαιολογίες δεν έλειψαν φυσικά στη συνέντευξη Τύπου με τον Μανόλο Χιμένεθ να υποστηρίζει ότι έπαιξαν ρόλο οι πολλές απουσίες και η συντήρηση που γίνεται ενόψει του τελικού με τον Ατρόμητο.

Ο Ισπανός τεχνικός της «Ένωσης» δήλωσε μετά το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς: «Ενα δύσκολο παιχνίδι όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να το αντιμετωπίσω κι εγώ. Μέχρι κάποιες ώρες πριν την έναξη σκεφτόμουν αν έπρεπε να ρισκάρω με παίκτες που θέλω να είναι έτοιμοι για τον τελικό αλλά και σκέψη ότι υπάρχουν δύο εβδομάδες ως αυτόν τον τελικό. Φόβοι για τιμωρίες ή κάποιο τραυματισμό και βεβαίως για όλα αυτά δεν κάναμε και το καλύτερο παιχνίδι.

Ηταν ένα ματς που θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και έχουν βγει συμπεράσματα. Σίγουρα δεν παίζαμε για κάποια πρόκριση, η απόσταση με τον ΠΑΟ για τα πλέι οφ παρέμεινε η ίδια. Αυτός ο βαθμός που έχουμε θα είναι πολύ σημαντικός. Μπορούμε να πούμε από τη μία ότι πήραμε πολύ χαλαρά το σημερινό ματς και βεβαίως γνωρίζοντας ότι αυτό που παίζουμε σε δύο εβδομάδες είναι πιο σημαντικό, σήμερα δεν είχαμε την απαιτούμενη απόδοση.

Θετικό ότι δεν υπήρξαν τιμωρίες ή τραυματισμοί, κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Σε κάποια άλλα ματς ίσως χρειαζόμασταν λιγότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Σήμερα είχαμε τον έλεγχο αλλά δεν ήμασταν καθόλου αποτελεσματικοί.

Ολα τα ματς στα πλέι οφ θα είναι σαν τελικοί, συν τον τελικό κυπέλλου. Αυτό που δε χωράει είναι να κάνουμε ματς σαν το σημερινό στα πλέι οφ. Από μία πλευρά κατανοώ τη σημερινή παρουσία -δεν τη δικαιολογώ βεβαίως- αλλά γνωρίζοντας τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε δύο εβδομάδες και στα πλέι οφ και ξέροντας ότι σήμερα δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε τη βαθμολογία των πλέι οφ, το μυαλό ματς ήταν κάπου αλλού. Εχετε απόλυτο δίκιο, χρειαζόμαστε περισσότερη ένταση σε όλα τα επόμενα ματς, ξεκινώντας από τον τελικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags