Facebook Pixel Επιστρέφει για… απαντήσεις
Life
| 2011-04-21 21:30:00

Επιστρέφει για… απαντήσεις

Επιστρέφει για… απαντήσεις

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για το τι μέλλει γενέσθαι με τους δανεικούς του Ολυμπιακού και τις πιθανότητες παραμονής τους στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός έδωσε εντολή να επιστρέψουν στην ομάδα οι εν Ελλάδι δανεικοί. Κίνηση σωστή, αφού αντί να βρεθούν όλοι στη προετοιμασία στο Σέεφελντ, στο διάστημα που απομένει μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές θα δουλέψουν και πάλι με τους «ερυθρόλευκους» και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει τη δυνατότητα να δει παίκτες που ουσιαστικά δεν ξέρει.

Αναφερόμαστε φυσικά στους Παπάζογλου, Επστάιν και Σουμπίνιο (για τους πρώτους δύο το… trial έχει ενδιαφέρον). Βέβαια, το μεγάλο θέμα των επιστροφών είναι αυτό του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός, δεν χρειάζεται να αποδείξει την αξία του.

Άλλωστε και στον Ολυμπιακό έχει παίξει βασικός, αλλά και στον Πανιώνιο (στα… φρέσκα κουλούρια) πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και πέτυχε ουκ ολίγα γκολ.


Το θέμα της επιστροφής του Μήτρογλου παρουσιάζει ενδιαφέρον για τη νέα συνεργασία με το Βαλβέρδε. Θυμίζουμε, ότι το χειμωνιάτικο αντίο του «Μήτρο», έγινε μετά από ένα ραντεβού με τον Βαλβέρδε, στο οποίο ο διεθνής επιθετικός ζήτησε από τον προπονητή του να μάθει αν τον υπολογίζει ή όχι.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags