Facebook Pixel ΑΕΚ για πολλά... LIKE και σχόλια!
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-07 21:49:00

ΑΕΚ για πολλά... LIKE και σχόλια!

ΑΕΚ για πολλά... LIKE και σχόλια!

Δύο επιτυχίες σε διάστημα μίας εβδομάδας μετράει η οικογένεια της ΑΕΚ, η οποία το προηγούμενο Σάββατο πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο και εφτά ημέρες μετά, το πρωτάθλημα στο Χάντμπολ. Από την... ξενέρα στην απόλυτη ευτυχία ο κόσμος της "Ένωσης".

Στα ύψη έχει ανεβεί η ψυχολογία του κόσμου της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ποδοσφαιρική ομάδα έδωσε ένα ισχυρό φιλί της ζωής στο ηθικό των «Ενωσιτών», απ’ ότι φαίνεται όμως οι φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων» είναι σε θέση να πανηγυρίσουν πιο έντονα το πρωτάθλημα από το Χάντμπολ!

Πρόκειται για δύο επιτυχίες σε διάστημα μίας εβδομάδας, οι οποίες ήταν αρκετές προκειμένου να τονώσουν τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ακόμα και η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ στα θέματα της ομάδας είναι πιο εμφανή από ποτέ! Γιατί, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, τα τελευταία χρόνια οι φίλαθλοι της ομάδας του «Δικέφαλου αετού» έχουν ξενερώσει σε τέτοιο βαθμό με όλα αυτά που βιώνουν, ώστε να αποφεύγουν να διαβάζουν συστηματικά τις ειδήσεις της ΑΕΚ.

Αυτό φαίνεται από την πεσμένη καθημερινή κυκλοφορία των εφημερίδων που πρόσκεινται στην «Ένωση», πέρα από το γεγονός ότι έκλεισε και η Score, η οποία έφτανε σε σημείο να πουλάει στην Αθήνα μόνο 700 φύλλα…

Ο κόσμος ήθελε αυτό το κάτι για να του δώσει ώθηση και να ενδιαφερθεί για την ομάδα του! Αυτό το κάτι, του το έδωσε η επιτυχία του Χάντμπολ! Ακόμα και την κατάκτηση του Κυπέλλου δεν την πανηγύρισαν τόσο, όσο αυτή τη διάκριση!

Για να καταλάβετε, στο θέμα με την παλικαρίσια νίκη της ΑΕΚ στη Μίκρα, υπάρχουν 28 σχόλια, ενώ στο κείμενο έχουν γίνει 429 LIKE στο Facebook!

Φανταστείτε δε τι θα γινόταν αν η ποδοσφαιρική ομάδα κατακτούσε πρωτάθλημα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags