09/05/11 - 19:45

«Ο Γεωργιάδης θέλει, ο Πανσερραϊκός;»

Ο μάνατζερ του Γιώργου Γεωργιάδη παραδέχθηκε πως ο πελάτης του βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη καριέρα του στην Ένωση - Τι λέει ο Πανσερραϊκός.

«Ο Γεωργιάδης θέλει, ο Πανσερραϊκός;»
46.961views 0shares

Τις πληροφορίες που ήθελαν την ΑΕΚ και τον Γιώργο Γεωργιάδη να έχουν έρθει σε συμφωνία, διέψευσε ο μάνατζερ του παίκτη, Παύλος Τοπίδης, με δηλώσεις του στο «sd.gr», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη ύστερα από τις επαφές που έγιναν τον χειμώνα. Αυτή τη στιγμή λείπω στο εξωτερικό και δεν έχω ενημερωθεί ότι έχει προκύψει κάτι καινούργιο». Ωστόσο, ο ατζέντης του παίκτη, παραδέχθηκε πως ο πελάτης του βλέπει με «καλό μάτι» την προοπτική να συνεχίσει τη καριέρα του στην Ένωση, τονίζοντας: «Από τη στιγμή που υπάρξουν επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες και ολοκληρωθούν με επιτυχία θα το έβλεπε με ικανοποίηση».

Σύμφωνα με το aek365.gr, το οποίο επικοινώνησε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, για να ακούσει και την πλευρά του Πανσερραϊκού, στο συγκεκριμένο θέμα, ο «ισχυρός» άνδρας της ομάδας των Σερρών, δεν επιβεβαίωσε τα περί συμφωνίας, ωστόσο ούτε θέλησε να διαψεύσει τα σενάρια, παρότι και του ζητήθηκε να κάνει κάτι τέτοιο. Λακωνικότατος, απάντησε χαρακτηριστικά: «Αν θα έχουμε κάτι θα σας ενημερώσουμε επίσημα», ήταν τα λόγια του.

ΠΗΓΗ: aek365.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ